Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Android 8.1 Oreo Yakında Nokia 8’e Geliyor

Android 8.1 Oreo Yakında Nokia 8’e Geliyor

haber haber -
2 0

Şaşırtıcı bir şekilde bugün HMD Global cephesinden bir açıklama geldi ve amiral gemisi telefonları Nokia 8’in çok yakın bir süre içinde Android 8.1 Oreo işletim sistemi güncellemesini alacağı belirtildi. Bu sırada Noka 8 sahipleri ise akıllı telefonlarına Android 8.1 Oreo’nun HMD tarafından yayınlanan beta sürümünü indirip deneyebilirler. Ayrıca betayı kullandıktan sonra geri bildirimde bulunabilir, gördüğünüz hataları firmaya aktarabilirsiniz.

Betaya Kayıt Olun

Finlandiya menşeli firmanın telefonu Nokia 8’e Android 8.1 Oreo beta sürümünü indirmek için Beta Labs adlı programa kayıt olmanız gerekiyor. Herkes için yer bulunurken, HMD Global’in CPO’su olan Juho Sarvikas da Android 8.1 Oreo beta ile Nokia 8’e bir dizi yeni özelliğin eklendiğini doğruladı. Ayrıca şaka amaçlı olarak Nexus ve Pixel cihazlarda yer alan hamburger emojisindeki sorunun da düzeltildiğini söyledi.

Eğer Nokia 8’i yeni Android işletim sistemiyle test etmek istiyorsanız, muhtemelen HMD’nin bahsettikleri dışında daha pek çok ilgi çekici özellik göreceksiniz. Yeni Android ile hem telefondaki hatalar düzeltiliyor, hem de işlevsellik artıyor.

Fakat unutmayın ki beta programına katılmak için Beta Labs’e üye olmanız gerekmekte

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir