Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Ataşehir’de Epilasyonda Tek Adres: Damla Yaman

Ataşehir’de Epilasyonda Tek Adres: Damla Yaman

haber haber -
12 0

Ataşehir’de Epilasyonda Tek Adres: Damla Yaman

Birçok kişi istenmeyen tüylerden kurtulmak için epilasyon yöntemine başvuruyor. Epilasyon, lazer ışınları aracılığı ile kıl köklerinin yakılması işlemidir. Epilasyon sayesinde siz de istemediğiniz tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Epilasyon işlemi sırasında kıl köklerini besleyen kılcal damarlar işlevsiz hale gelir. Böylece istenmeyen kıllar kalıcı olarak dökülür. Uzun yıllardır tüm dünyada güvenli bir şekilde uygulanan lazer epilasyon, günümüz teknolojisi ile acısız ve ağrısız bir şekilde gerçekleştirilir. Farklı cilt ve kıl yapısına göre tasarlanmış birçok epilasyon cihazı vardır. Epilasyon işlemi steril bir ortamda, işinin profesyonelleri tarafından belirlene seans aralıklarında gerçekleştirilir.

Damla Yaman Estetik Merkezi Ataşehir epilasyon uygulamaları içinde uzman kadrosu ile adını sıkça duyurmayı başarmıştır. Günümüz teknolojisinin sunduğu imkanları yakından takip eden merkez, epilasyon cihazlarında en güncel olanları tercih ediyor. Lazer epilasyon cihazları, dalga boylarıyla kıl köklerini hedef alan, böylece istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eden cihazlardır.  Damla Yaman Estetik merkezi yeni nesil epilasyon cihazları ile sağlıklı, güvenli ve kesin çözüm sunuyor.

Epilasyon Uygulaması

Epilasyon hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler; cihaz türü, seans sayısı, uygulama yöntemi gibi birçok soruya cevap arıyor. Ataşehir epilasyon sorularınızla ilgili Damla Yaman Estetik, uzman kadrosu ile irtibata geçebilir, gerekli yanıtları alabilirsiniz. Lazer epilasyon tüm vücutta uygulanabilen özel bir işlemdir. Vücudunuzda yer alan kılların hepsi aynı renkte ve yapıda değildir. Dolayısı ile bir uzman tarafından değerlendirildikten sonra işlem yapılmalıdır.

Epilasyon işlemi sırasında uygulamanın doğru bölgeye, doğru cihazla yapılması başarı oranını yükseltmesi açısından çok önemlidir. Bu nedenle yeni teknolojilere sahip, yüksek donanımlı Ataşehir epilasyon işlemlerinde en güvenilir adreslerden biri olan Damla Yaman Estetik cihazlarından yararlanabilirsiniz.

Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmede; kıl ve cilt tipinize en uygun epilasyon cihazı tespit edilir. Cihazlar son teknoloji olduğu için ağrı ve acı hissi olmaz. Ayrıca uzman yaptığı değerlendirmede seans sayısı hakkında da bilgi verir. Ataşehir epilasyon işlemleriniz ve cildinizin ihtiyacı olan tüm işlemler için Damla Yaman Estetik Merkezi ile iletişime geçebilir, uzman kadrosundan aradığınız tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

0545 434 46 00 Ataşehir

0545 335 46 00 Sancaktepe

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir