Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bakan Akar’ın bindiği uçağın camı çatladı, acil iniş yapıldı

Bakan Akar’ın bindiği uçağın camı çatladı, acil iniş yapıldı

admin admin -
10 0

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye’nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği sınır hattındaki 2’nci Ordu İleri Komuta Yeri ve 6’ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Esas Komuta Yeri’nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Ardından Bakan Akar ve TSK komuta kademesi, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Davut Gül ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma tarafından Gaziantep havalimanında karşılandı.

Bakan Akar ve TSK komuta kademesi, Gaziantep havalimanından helikopterle daha sonra Kilis’e gitti. Kilis’te de Türkiye’nin sınır uç bölgesindeki birliklerini denetlediler. Ardından Bakan Akar ve TSK komuta kademesi helikopterle Gaziantep havalimanına geldi.

Bakan Akar ve komutanlar gerçekleştirdiği temaslar sonrasında bölgeden ayrıldı.

Akar ve komutanları taşıyan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçağın camı, kalkıştan kısa bir süre sonra kuş çarpması sonucu çatladı. Bunun üzerine uçak, Adana’daki 10. Tanker Üs Komutanlığına acil iniş yaptı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir