Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bybit, 7,5 Milyon USD’lik Değeriyle Rekor Kıran World Series of Trading (WSOT) 2021 Yıllık İşlem Yarışması ile Başka Bir Boyuta Geçiyor

Bybit, 7,5 Milyon USD’lik Değeriyle Rekor Kıran World Series of Trading (WSOT) 2021 Yıllık İşlem Yarışması ile Başka Bir Boyuta Geçiyor

haber haber -
2 0

Bybit, 7,5 Milyon USD’lik Değeriyle Rekor Kıran World Series of Trading (WSOT) 2021 Yıllık İşlem Yarışması ile Başka Bir Boyuta Geçiyor

  • Geçen yılın ödül havuzundan 4,9 kat daha büyük olan 7,5 Milyon USDT’ye varan ödül havuzu ve ekstra NFT’ler
  • BTC cinsinden 400.000 USD ile UNICEF’e yapılan en büyük WSOT bağışı

SINGAPUR – 17 Ağustos 2021 – Kripto işlemlerinin yaz oyunları geri döndü. Kripto para borsası Bybit tarafından düzenlenen World Series of Trading (WSOT) yarışmasının 2021 ayağı için kayıtlar, her zaman olduğu gibi yine dünyanın en büyük kripto işlem turnuvası olma potansiyeliyle 18 Ağustos’ta açılacak.

Bybit’ten bugün yapılan açıklamaya göre WSOT 2021’in ödül havuzunun değeri, eşi benzeri görülmemiş bir şekilde 7,5 Milyon USDT’ye ulaşmakla kalmıyor, bunun yanında WSOT NFT koleksiyonu ile ekstra USDT bonuslarını da içeriyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su olan Ben Zhou “WSOT, tam da söz verdiğimiz gibi çok daha fazla ödülle ve çok daha iyi bir biçimde geri dönüyor” diyor. “Üstün başarı ile yarışma ruhunu kutlamak istiyoruz. Ayrıca, kriptonun günlük yaşantılarımız üzerindeki olumlu etkilerine de ışık tutulmak istiyoruz. Bu etkiler arasında finansal okur-yazarlığın iyileştirilmesi, insanların teknolojiye daha fazla ilgi duyması ve akılda kalacak yöntemlerle değişimi gerçekleştirme ve daha geniş bir topluluğa yardımda bulunma gücü haline gelme de bulunuyor.”

Dünyanın en popüler kripto borsalarından bir tanesi olan Bybit’in düzenlediği en iyi işlem yarışması, geçtiğimiz yıl 12.000’den fazla katılımcının ilgisini çekmişti. 135 ekip ve 2.128 katılımcı arasından kazanan ekipler ile bireysel yatırımcılar, 2020 yılında 1,27 Milyon Doları evlerine götürmüştü.

Tüm Gözler Ödülün Üzerinde

Ekipler için 6.000.000 USDT’ye varan, bireysel yarışma için ise 1.500.000 USDT’ye varan ödül havuzuyla WSOT 2021, dünyanın dört bir yanında bulunan kripto yatırımcıları için yılın en önemli etkinliği olma niteliği taşıyor.

“Bybit, küresel kripto topluluğundan aldığı inanılmaz destekle hayranlık toplamaya devam ediyor. Buna layık olmak için son 12 ayda çok sıkı çalıştık ve bugüne kadarki en büyük ödül havuzuyla yarışma deneyimini bambaşka bir boyuta çıkardık” diyor Zhou.

WSOT 2020, yatırımcılardan junki84 için ilk kripto işlem yarışması olma niteliği taşıyordu. Katılımcımız işlem stratejilerini test etti ve %5.242,02 gibi inanılmaz bir Bireysel Kâr ve Zarar (%) oranıyla yarışmayı tamamladı. Aynı şekilde, yatırımcılarımızdan SalsaTekila da %3.956,56 olan  Bireysel Kâr ve Zarar (%) oranıyla ikinciliği elde etmişti. Çok daha büyük ödüllerle ve daha fazla katılımcıyla yarışmanın bu sene çok daha yoğun bir rekabet ortamında geçmesi bekleniyor.

Zhou, “Dünyanın en iyi yatırımcılarının tutkularını yaşamalarını sağlayan bir platform olma fırsatını bulduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Başarıları dikkate değer ve takdire şayan. Ortaya koydukları eser ile tutkuları, kriptonun tam olarak odaklandığı konuları özetler nitelikte: kişilerin ellerinden gelenin en iyisini yapmaları için adil, şeffaf ve açık bir ortam olarak kripto” diyerek altını çiziyor.

WSOT 2021, kapılarını Bybit hizmetlerinin kullanılabilir olduğu yerlerde bulunan, dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılara açıyor. Katılımcılarımız erken katılımcı avantajlarından, işlem ücreti indirimlerinden yararlanmak veya işlem ücreti ödemesi yapmamak için ve çekilişlerde dağıtılacak 1.000’den fazla NFT ile 40.000 USDT’lik bonustan paylarını almak için bir ekip oluşturabilir veya kendi başlarına mücadele verebilirler.

Daha İyi Bir Geleceği Destekleme

2020 yılında Bybit, UNICEF’in pandeminin etkilerini azaltma çalışmalarına destek olmak amacıyla, gönderildiği zamanki piyasa değeri 100.000 USD’den fazla olan 10 BTC’yi WSOT’un ödül havuzundan bağışlamıştır[1]. Bir yıl geçmesine rağmen COVID-19 hâlâ küresel bir kriz durumunda ve özellikle çocukların eğitime erişmelerini ve uzun vadede refaha kavuşmalarını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Vietnam’daki kızlara STEM eğitimi sağlama ve Doğu Asya ile Pasifik bölgesinde kaliteli eğitim sunma çalışmalarında UNICEF’e destek olmak amacıyla, Bybit bağış miktarını dört katına çıkararak BTC cinsinden 400.000 USD’ye yükseltti.

Bybit’in iletişim sorumlusu olan Igneus Terrenus, “Dünya sürmekte olan pandemiyle başa çıkmayı öğreniyor. Ancak etkiyi en derinden yaşayan hassas gruplar genellikle göz ardı ediliyor. Geride bıraktığımız yıllar boyunca Bybit olarak yaş, cinsiyet ve arka planlarından bağımsız olarak kripto topluluğu içerisindeki üyelerin yeteneklerine ve potansiyellerine şahit olduk” diyor. “Çocukların refahına ve eğitim haklarına yapılan yatırımdan daha iyi bir yatırım kesinlikle yok. UNICEF’e yaptığımız bağışın, büyüyecek ve geleceği şekillendirecek olanların yaşantısını iyi anlamda değiştirmesini umuyoruz.”

WSOT 2021’in Detayları

10 günlük kayıt aşaması 18 Ağustos, 10:00’da (UTC) başlıyor.

Katılmaya hak kazanan yarışmacılar, 28 Ağustos ile 17 Eylül arasındaki 20 günlük yarışma dönemi boyunca başlıca iki kulvarda yarışmalara ve bonus ödülleri için rekabete katılabilir:

  • BTC ve ETH Ekip Kapışması: 6 Milyon USDT’lik ödül havuzunun kilidini açmak için 10 veya daha fazla üyeden oluşan bir ekibe katılın veya liderlik edin   
  • Bireysel Kapışma: Bireysel yatırımcılar, 1,5 Milyon USDT’lik ödülden paylarını almak için mücadele verecek. Geçen yılın ödül havuzu olan 90.000 USDT’ten çok daha fazlası
  • 40 farklı türde 1.000’den fazla NFT koleksiyonu ve 40.000 USDT değerinde bonus günlük çekilişlerde yatırımcıları bekliyor

Kuralları okuyun ve WSOT 2021’e kaydolun: bybit.com/wsot2021

WSOT Hakkında

World Series of Trading (WSOT), Bybit tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanında bulunan kripto severler arasında yarışma ruhunu, fair play’i ve arkadaşlığı ön plana çıkarma amacı taşıyan dünya çapında bir kripto işlem yarışmasıdır. WSOT, kripto paraların ve teknolojilerinin yaşamlarımıza getirdiği olumlu değişiklikleri de herkes için ön plana çıkarıyor.

WSOT, yarışmacılarını “kâr ve zarar” yüzdelerine göre sıralar. Yatırımcılar, ceplerindeki paranın büyüklüğüne bakılmaksızın eşit bir oyun alanında mücadele ederler.

Bybit Hakkında

Bybit, kripto yatırımcılarına ultra hızlı bir eşleştirme motoru, muhteşem bir müşteri hizmetleri deneyimi ile çok dilli topluluk desteği sunan profesyonel bir platform olarak 2018 yılınan Mart ayında kurulmuştur. Dünyanın dört bir yanında bulunan perakende ve profesyonel müşterilerine yenilikçi çevrimiçi işlem hizmetleri, bulut madenciliği ürünleri ve API desteği sunan şirket, gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir borsa olmak için çabalıyor.

Daha fazla bilgi için lütfen https://www.bybit.com/ adresini ziyaret edin.

Gelişmeleri öğrenmek için Bybit’in sosyal platformlarını Twitter ve Telegram üzerinden takip edin.


[1]UNICEF hiçbir şirkete, markaya, ürüne veya hizmete destek vermemektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir