Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. CHP’den Erdoğan’ın sözlerine sert tepki

CHP’den Erdoğan’ın sözlerine sert tepki

admin admin -
9 0

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, “Memleketi bunlara teslim edemeyiz” sözlerine sert tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “İktidarı senden isteyen kim? Milletten istiyoruz. Haydi versin de gitme bakalım. Haydi millet sandıkta seçsin iktidarı sen ‘bunlara verilmez’ de. Sen kendi seçmenlerinin gönlünün razı olmadığı haksızlığı İstanbul’da göze aldın, gerekli cevabı aldın. Milletin sandığı tanımayana sessiz kalacağını sanmayasın” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın partisinin bugünkü grup toplantısında muhalefete yönelik ‘müsilaj’ benzetmesine tepki gösteren Özel’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“MİLLETİ KANDIRMAYIN”

*Tayyip Erdoğan’ın, ‘Nasıl kıyılarımızı işgal eden müsilajın üstesinden geliyorsak, siyasi müsilajı da aynı şekilde etkisiz hale getireceğiz’ lafı, neresinden tutulacağı belli olmayan, nasıl düzeltileceği belli olmayan bir laf. Birincisi, müsilajın temizlendiği falan yok. Yüzeydekileri topluyorsunuz, güldürmeyin dünyaya kendinizi. Bilim insanları diyor ki, ‘müsilaj sorunu derinlerde ve 20 yıllık bir mücadeleyle tam olarak engellenebilir.

*Görünen üstteki köpüğe, artığa bakmayın. Oksijen yok, denge yok. Marmara’nın dibi perişan oldu.’ Orada ortaya çıkan, sizin gördüğünüz ve topladığınız bir sonuç. Sebep derinlerde. Sebep; (iktidara) geldiğinizde aldığınız kararla, Marmara’nın dibine İstanbul’un pisliğini basmanızda.

*Sebep; sizin iktidarınız ve daha öncelerine taşan yanlış uygulamalarda. Ama İstanbul’un müsilajının temizlendiği yok, sadece üstteki köpüğü alıyorsunuz. Milleti kandırmayın.

“PİSLİĞE BATMIŞ BİRİSİ SİYASİ MÜSİLAJDAN BAHSEDİYOR”

*Siyasetteki oksijeni bitiren bizatihi sizsiniz. Cumhur İttifakı’nın üçüncü bileşeni mafya. AK Parti-MHP mafyanın tam orta noktasında ‘Suçişleri Bakanı’ Soylu hakkında dünya kadar iddia olacak ve siz susacaksınız… Küçük ortak, Soylu ile sizi birbirinize kelepçeleyip anahtarı denize attı, şimdi bileğinize bakıyorsunuz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir