Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Çift Kişilik Uyku Seti Seçimi ve Kullanımı

Çift Kişilik Uyku Seti Seçimi ve Kullanımı

haber haber -
2 0

Çift Kişilik Uyku Seti Seçimi ve Kullanımı

Yeni çarşaflar ve yumuşak yastıklar ile yeni yapılmış bir yatağa adım atmak, hayatın küçük zevklerinden biridir. Bu nedenle gece geçirdiğimiz tüm zaman için doğru yorganı seçmek çok önemlidir.

Dinlendirici bir gece geçirmeniz, gününüzü en iyi şekilde değerlendirmeniz için çok önemlidir. Kimse soğuk kış gecelerinde titremekten ya da yazın terlemekten hoşlanmaz, bu yüzden hava ve mevsim ne olursa olsun sizi rahat ettirecek mükemmel seti bulmanız gerekiyor. Öncelikle almayı düşündüğünüz uyku setinin boyutuna dikkat etmeniz gerekiyor. Beşik 120 x 50 cm ölçülerinde iken tekli takımların ölçüleri 135 x 200 cm’dir. çift kişilik uyku seti ölçüleri 200×200 cm iken “kral” diye tabir edilen takım 230×220 cm’dir. Daha büyük boyları da mevcuttur. Bu süper kral boyutu 260x220cm iken, imparator boyutu 290x235cm’dir.

Her sabah kullandıktan sonra yorganı sallayın ve yayın. Bu, tüylerin veya diğer dolgu maddelerinin eşit olarak dağılmasına yardımcı olacaktır. Nevresimi battaniyenin üzerine koyarsanız, battaniyeyi çok nadiren kendiniz temizlemek zorunda kalırsınız. Çarşaf değiştirirken kılıfı sık sık yıkamalısınız. Çift kişilik uyku seti modelleri kaç derecede yıkanmalı sorusunun cevabı kumaşın cinsine göre değişir. Polyester gibi kumaşlar sıcak suda yıprandıkları için daha düşük sıcaklıkta yıkanabilirken, pamuklu kumaşlar daha yüksek sıcaklıkta yıkanabilir. Hijyenik bir uyku ortamı için çarşaflarınızı haftada en az bir kez yıkamayı unutmayın. Yatak başına üç takım alabilir ve takımlarınızın daha uzun süre dayanması için dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir