Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Depresyon

Depresyon

haber haber -
2 0

Depresyon

Depresyon terimi bireylerin ruh hallerini tanımlamaktadır. Bununla birlikte depresyon bireylerde psikiyatrik bozuklukları tanımlamak amacıyla kullanılmaktadır. Zaman içerisinde de git gide hastalık terimi haline gelmiştir. Herhangi bir birey için depresyon halinde denildiği zaman kişinin ruhsal çöküntü içerisinde olduğu düşünülmektedir. Depresyon hastalığı kişinin sadece moral bozukluğu yaşaması değil aksine birçok belirtisi olan bir hastalıktır. Depresyon hastalığını yaşayan kişilerde bulunan belirtilerden başlıcaları sürekli bir ümitsizlik ve çaresizlik durumu içerisinde olması, karamsarlık, özyetersiz ve özgüvensiz hissinin yoğunlaşmasından dolayı intihara yönelim, soyutlanma, içe kapanıklık, aşırı durgunluk, isteksizlik yer almaktadır. Bunlara ilave olarak uyku bozukluğu ve iştahsızlık da yer almaktadır. Sizlerde yaygın anksiyete bozukluk yaşıyorsanız en iyi tedavi yöntemlerinden birisi olan Hipnoterapi yöntemine başvurarak Hipnoterapist Mustafa Gülşen e ulaşabilirsiniz.

Depresyon hastalığı toplumun yaklaşık %10 una yakınında görülmekle birlikte tedavisi yapılamayan depresyon hastalıklarında intihar riski yaklaşık %15 tir. Tedavisi iyi yapılmamış olan depresyon hastalığı kötü alışkanlıklara ve diğer ruhsal hastalıklara sebep olmaktadır. Bununla birlikte fiziksel problemlere ve hayati sağlık sorunlara sebep olarak bireyin ölüm riskini arttırmaktadır.

Depresyon hastalığı için ilaç yöntemleri, psikoterapi ve hipnoterapi tedavileri yapılmaktadır. Bu uygulamalardan bir kaçının bir arada uygulanması ile verimli sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Sizler de hayatınızı son derece etkileyen depresyondan kurtulmak istiyorsanız ve günlük hayatınıza daha pozitif şekilde devam etmek istiyorsanız en etkili yöntemlerden birisi olan hipnoterapi için Hipnoterapist Mustafa Gülşen e ulaşabilirsiniz.

Hipnoterapist Mustafa Gülşen

İletişim 0 531 797 2020

İstanbul Beylikdüzü SKYPORT rezidans ve Yenibosna Dünya Ticaret Merkezi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir