Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Dijital Dünyada Farkını Ortaya Koyan Ömer Abbaszade Kimdir?

Dijital Dünyada Farkını Ortaya Koyan Ömer Abbaszade Kimdir?

haber haber -
10 0
  • Ömer bey, bize kendinizden bahseder misiniz?

Ben Ömer Abbaszade. Uzun yıllardır yazılım alanında eğitimler alarak kendimi hep bir basamak üste çıkarmak için çalıştım ve çabaladım. Gelişim için bir sınır bilmedim, hep devam ettim. Hatta kendimi öylesine kaptırdım ki, dünya üzerinde birçok ülkeye hizmet ederken buldum kendimi. Özümü değiştirmedim ama hep geliştirdim. Bilişim alanında aldığım üstün eğitimler ile kendi değerimi hep yükseltmeyi hedefledim, çünkü gelişim hiçbir zaman durmaz. Gelişime her zaman aç ve yeniliklere açık benliğimle ilerledim hedeflerime doğru. 8 yıllık bir yazılım serüveninde kendime, markalara ve ekibime kattığım değerlerle başarı listesine adımı kazıdım. Başarılarımla birlikte ödüller biriktirdim ve arkama dönüp baktığımda kendime söylediğim tek şey şu; bütün yorgunluğuma değdi.

  • Harika, ödüllerden bahsettiniz. Hangi ödülleri aldınız ve o ödülleri nasıl kazandınız?

Başladığım günden bu yana dijital dünyaya ait birçok alanda ekibim ile birlikte kaliteli ve başarı odaklı hizmetler sağladım. E-ticaret, yazılım, mobil uygulama yani kısacası dijital hizmetler sağlayarak başarılarımı katladım. Nasıl katladınız diye sorarsanız eğer, projelerimi her zaman rakiplerimden bir adım önde olacağım şekilde planladım. Yenilikçi ve yaratıcı projeler tasarlayarak profesyonel anlayışı benimseyen ekibimin de becerileriyle hizmet sağladığım her ülkenin ve her markanın saygısını kazandım. Aynı zamanda birçok büyük markaya danışmanlık yaptım. Aldığım ödülleri sizler için sıralayayım;

  • Yılın Genç Web Developeri
  • Yılın Favorisi
  • Yılın Uğurlu İnternet Projesi
  • Yılın Yaratıcı Web Developeri

Dünya üzerinde 5 farklı ülkede aktif olarak hizmetler veriyorum, aldığım eğitimler çok zorlayıcıydı, yürüdüğüm yollar dikenliydi ancak umursamadım. Başarıya ulaşmanın tek yolu yorulmaktan ve işkence gibi geçen çalışmalardan geçiyordu.

  • Ömer bey, ihtişamlı bir yolculuğunuz olmuş. Sizi bu başarıya iten şey neydi?

Kendimi bir başarı canavarı olarak görüyorum. Başarmanın bu hayattaki en büyük zevk ve zenginlik olduğunu düşünüyorum. Yerimde sayan sıradan bir insan olmak istemedim, başarılarla olan ilişkimi güçlendirmek istedim. Bu hayal doğrultusunda başladım ben bu yolculuğa. Gözlerimi kör ettim diyebilirim, odağımı engelleyecek her şeye karşı. Başarı ruhumun besini haline gelmişti artık. Bir kere tadınca zaten bir daha asla bırakamıyorsunuz. Eğitimlerimi bu yüzden hep devam ettirdim, kendimi geliştirdikçe ekip olarak saldığımız kökleri de sağlamlaştırdık. Halen eğitimlerime ve eğitimler vermeye devam ediyorum, eğitimler için harcadığım inanılmaz büyük bütçeler var, o miktarların ne kadar olduğunu umursamıyorum. Çünkü karşılığında aldığım ve alacağım bilgiler benim için paradan, altından herhangi değerli bir şeyden çok daha önemli.

  • Eğitim verme konusundaki en temel amacınız nedir?

Aldığım onca eğitim sayesinde birçok alanda uzmanlaştım ve eğitimler vermeye başladım. Eğitimlerimi, dünyaya yeni gelişimler getirecek, başarı yakalayacak insanlar için kullanmaya başladım. Başarılarım beraberinde başarıyı getiriyor anlayacağınız. Zihnime kazıdığım her bilgiyi farklı insanlara aktarıyorum, tüm payı kendime alarak bencillik etmektense bu bilgileri yaymak istiyorum. Yazılım sektöründe 100’den fazla kişiye eğitimler verdim ve her biri bu dünya için bir umut ışığı, gelecekteki yeni bir başarı öyküsü aslında.

  •  Hangi eğitimleri aldınız ve sizin sırrınız bu eğitimler mi?

Bir özet geçmem gerekirse eğer hayatım eğitimler alarak geçti, dur durak bilmeden öğrenmeye devam ettim. Öğrenmek benim için zamanla bir organa dönüştü. İnsan vücudunda bir organ nasıl bir öneme sahipse eğitim benim için tam anlamıyla bu şekildeydi. Pes etmeyi hiç bilmedim. İşin gerçeği pes, benim karşımda pes etti. Aldığım eğitimler ise şunlardır;

  • Full Stack Yazılım Eğitimi
  • Dijital Pazarlama Eğitimi
  • Blokchain ve Kripto Varlıklar Eğitimi
  • Veri Güvenliği Eğitimi
  • Web Güvenliği Eğitimi
  • Sosyal Ağlar Güvenliği Eğitimi
  • Proje Yönetimi Uzmanlığı Eğitimi

Tüm bu eğitimleri işinin piri olan profesyonel kişiler tarafından aldım. Bu eğitimleri veren kişiler dünya çapında üne ve prestije sahip kişiler. Reklam olmasını istemediğim için isimlerini vermek istemiyorum. Gelişimim için inanılmaz paralar harcadığımı söyleyebilirim. Bu eğitimlerden öğrendiklerimle kendimi uzmanlaştırdım ve Siber Güvenlik alanında yine başarılı çalışmalara imza attım. Sırrım ise benim özümde. Özünüz ne kadar iyi ve iyilik ile doluysa, karakteriniz ne kadar güçlüyse, inancınız ne kadar sağlamsa, işte aldığınız eğitimlerle birlikte hayatına sadece başarı pompalayan bir insana dönüşürsünüz. Benim sırrım eğitimlerimin arkasında gizlenen benliğimde yatıyor. Başarıyı arzulayan, gelişime karşı maymun iştahlı ve pes etmeyi bilmeyen kişiliğimdir sırrım.

  • Anlattıklarınızla birçok kişi için ilham kaynağı olabilirsiniz. Ömer bey, yeni bir projeniz var mı ve bize kısaca bahseder misiniz?

Amacım insanlara ilham olabilmek zaten, eğer bu şekilde hissettirebiliyorsam doğru yoldayım demektir. Yeni projelerim için pusulamız Türkiye’yi gösteriyor. Türkiye pazarında e-ticaret ve dijital yazılım sektörlerinde projelerimiz var. İlk projemiz ABOM, kusursuz ve ayrıcalıklarla dolu bir e-ticaret pazarı oluşturmak için çalışıyoruz. Türk yatırımcılar tarafından da desteklenen bu projemizin ilk etapta 1 milyon satış hedefi var. İkinci değerli projemiz ise ROTE, dijital dünyaya ait neredeyse her hizmetin profesyonel bir sağlayıcısı olmayı hedefliyoruz. Web Analizi, Marka Danışmanlığı, Grafik Tasarım, Web Tasarım, Dönüşüm Optimizasyonu, Sosyal Medya Reklamları, SEO ve Google Ads (Adwords) gibi alanlarda üstün hizmet vermek için zırhını kuşanan bir projedir. Dünya genelinde yakaladığımız başarıları, Türkiye pazarında da gerçekleştirmek istiyoruz. Sunacağımız sayısız hizmet ile markaların, insanların ve Türkiye’nin katma değerini arttırmak istiyoruz.

  • Anlaşılan yeni başarıların yolda olduğunun haberini veriyorsunuz. İnsanlara söylemek istediğiniz bir şey veya bir tavsiyeniz var mı?

Ben herhangi bir insandan üstün birisi değilim, ancak şunu söyleyebilirim; gelişimi asla bırakmayın, öğrenmekten asla yorulmayın. Hayat önünüze kırmızı halı değil, dikenli yollar serecek. Yürüyün, ayaklarınız kanasın dursun, o yol bittiğinde artık sizin için bastığınız her yer kırmızı halıya dönüşecek. Yorgunlukla geçen günleriniz başarıyla son bulacak. Savaşmaya devam etmelisiniz, düştüğünüzde ise yeniden kalkmayı bilmelisiniz. Başarının anahtarı bu. Pes etmemek. Başarıya odaklanın. Bölüm sonu canavarı aslında sizsiniz bunun farkına vararak adımlarınızı atın, demek istediğim şey önünüze çıkan engeller sizden daha zor değil. Kendinizi yenin ve kendinizi aşın. Hayatın bazı sırları vardır, siz pes ederseniz kötülüklerini üstünüze daha çok salacaktır, ancak pes etmeden ve her seferinde daha güçlü bir şekilde ayağa kalkarsanız size meyveler dağıtır. Hayatın üstüne gidin, çabalayın. Başarısız olmadan asla başaramazsınız, ayağa kalkmadan asla yürüyemezsiniz…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir