Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. EA: Mikro Ödemelere Güveniyoruz

EA: Mikro Ödemelere Güveniyoruz

admin admin -
18 0

Görünüşe göre Electronic Arts ilerleyen dönemlerde de ‘canlı servis’ adı verilen yöntemi devam ettirecek ve mikro ödemeler sunacak. Firma bugün açıklama yaparken, EA CEO’su Andrew Wilson Star Wars: Battlefront 2’yle ilgili yaşananlara dair konuştu, geleceğe dair ipuçları verdi.

Andrew Wilson Mikro Ödemelere Olumlu Bakıyor

Firmanın yetkili ismi Wilson, gelecekte canlı servislerin ve opsiyonel para ödeme seçeneklerinin doğru kullanıldığında oyun deneyimini geliştiren, genişleten bir öğe olacağını iddia etti. Kendilerini oyunculara adadıklarını belirten Wilson, her oyunlarında ve her canlı servislerinde en iyi tecrübeyi sağlamak istediklerini söyledi.

Battlefront 2 ile öğrendikleri şeyler olduğunu aktaran Andrew Wilson, bu oyundan microtransaction sistemini geçici olarak kaldırdıklarını fakat ilerleyen birkaç ay içinde tekrar ekleneceğini belirtti. Tabii bu sırada değişen şeyler olacak ve eskisi gibi uygulanmayacak.

Kısacası, Electronic Arts bir şeylerden vazgeçeceğe benzemiyor ve gelen tepkiler ekonomik olarak firmaya zarar vermedi. Çünkü EA’nin son mali çeyrek tablosuna baktığımızda, sadece canlı servislerden 787 milyon dolar kazandığını görüyoruz. Hatta öyle ki, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 39’luk devasa bir büyüme söz konusu!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir