Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Elvan’dan Yaz Kokulu Tekli: “Ohh De”

Elvan’dan Yaz Kokulu Tekli: “Ohh De”

admin admin -
60 0

Elvan’dan Yaz Kokulu Tekli: “Ohh De”

Elvan, 3. Teklisiyle Yazın Coşkusunu Artırıyor!

Bağımsız ruhu ve özgün müziğiyle sevenlerini büyüleyen Elvan, 3. tekli çalışması “Ohh De” yi tüm dijital platformlarda yayınladı. Yazın enerjisini ve coşkusunu yansıtan bu şarkı, dinleyenleri adeta bir yolculuğa çıkarıyor.

“Ohh De”nin sözleri ve müziği tamamen Elvan’a ait. Elvan, “Ohh De”nin klibiyle de YouTube’da yerini aldı. İlk iki klibi büyük beğeni ve izlenme oranları yakalayan Elvan, “Ohh De” ile yazın coşkusunu klibinde de yansıtıyor.

 

Elvan’ın önceki teklileri:

 

Kimdim

Tövbe

Son üç teklisinde bağımsız olarak müziğini sevenleriyle buluşturan Elvan, yaz tadında bir şarkıyı sizlere armağan ediyor. Sevenlerini sürekli bir yolculuğa çıkaran Elvan, kim olduğunu bulan, hatalarıyla tövbe edenlere bir de “Ohh De” dedirtiyor.

 

Elvan’dan Mesaj:

“Yine muhteşem bir ekiple yola çıktık. Hepimiz işimizi saygıyla ve emekle hazırladık. Hayallerimizi gerçekleştirip sizlerin huzuruna sevgi olup geldik. Üçüncü teklim “Ohh De” siz değerli dinleyenlerin içinde çiçekler açtırsın.”

 

Elvan’ın müzik yolculuğunda bir adım daha atarak çıkardığı bu yeni tekli, yazın enerjisini ve coşkusunu her notasında hissettiriyor. Bu yazın hit şarkısı olmaya aday “Ohh De”, özgün melodisi ve dinamik ritmiyle müzikseverlerin favorisi olacak.

İlgili Yazılar