Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Epic Games Yapımı Paragon Kapanıyor

Epic Games Yapımı Paragon Kapanıyor

admin admin -
3 0

Paragon’u hatırlıyor musunuz? Epic Games’in MOBA türdeki oyunu karakter modellemeleri, fragmanları ve Unreal Engine 4 graifk motoru ile epey heyecan uyandırmıştı. Buna rağmen Paragon firmanın diğer oyunu Fortnite kadar başarılı olamadı ve 26 Nisan 2018 tarihinde kapatılmasına karar verildi. MOBA türdeki diğer oyunlarla baş edemeyen ve kullanıcı kitlesini genişletemeyen Paragon için ‘elveda’ deme vakti geldi.

Söylenilenin Tam Tersi Çıktı!

Açıkçası bu yaşananlar biraz ‘gülünç’ oldu çünkü henüz geçen yılın Şubat ayında Epic Games’ten bir açıklama gelmişti ve oyunun 5.7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olduğu duyurulmuştu. Üstelik sadece bu kadarla da sınırlı değil. Yapımcı firma Paragon’un büyümeye devam ettiğini, her hafta oyuncuların oyun süresini yüzde 44 arttırdığını iddia etmişti. Öyleyse insan merak ediyor, sadece bir yıl içinde neler değişti?

Epic Games’ten Açıklama

Firma konuya ilişkin bir basın bülteni yayınlarken, tam olarak şu sözler kullanıldı;

‘Dikkatlice inceledikten ve aramızda tartıştıktan sonra Paragon’un yola devam etmek için yeteri kadar oyuncuya sahip olmadığına karar verdik. Paragon’u vadettiğimiz kadar başarılı şekilde sunamadık. Her ne kadar ekip inanılmaz şekilde sıkı çalışsa da, sizi hayal kırıklığına uğrattık ve bu yüzden özür dileriz.’

Epic Games aynı zamanda koşul sunmaksızın bütün Paragon oyuncularına para iade seçeneği sunuyor. Siz de oyuna sahipseniz, satın aldığınız platform yerine doğrudan Epic’ten iade alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir