Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Far Cry 5’de Denuvo Kullanılacak

Far Cry 5’de Denuvo Kullanılacak

admin admin -
11 0

FPS türündeki oyun Far Cry 5 merakla beklenirken,  bugün de resmi Steam mağaza sayfasında yeni bilgiler paylaşıldı. Ubisoft, son oyunlarında Denuvo koruma teknolojisinin yer alacağını belirtti. Tabii hiçbirinizin buna şaşırmayacağından da eminiz. Ubisoft son dönemlerde bunu bir gelenek hâline getirdi ve istisnasız bütün oyunlarında Denuvo kullanıyor.

Hem DRM, Hem Denuvo Olacak

Far Cry 5’in yayınlanan kullanıcı sözleşmesine göre oyun DRM ve Denuvo tarafından korunacak. Far Cry 5’le birlikte bilgisayara DRM yazılımı yüklenecek ve bu şekilde ürünün kurulum sayısı kısıtlanacak. Ayrıca DRM’ın kopya korumasını sağlamak için bilgisayarınıza ek bileşenler indirme ihtimali de bulunuyor.

Ayrıca Ubisoft’un Denuvo’nun yanı sıra VMProtect kullanıp kullanmayacağını da görmek ilgi çekici olacak. Assassin’s Creed: Origins’te bu ikili denenmişti ve oldukça da başarılı olmuştu. Bildiğiniz gibi AC: Origins oyunu hâlâ kırılamadı ve sadece orijinal yollarla oynamak mümkün.

Buna rağmen geçtiğimiz günlerde Denuvo’nun son sürümü olan 4.8 cracklenmişti ve Sonic Forces oyununun korsan sürümü yasadışı indirme sitelerine düşmüştü. Bakalım Far Cry 5 için alınan önlemler yeterli olacak mı?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir