Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Fenerbahçe’den Tarihi Geri Dönüş

Fenerbahçe’den Tarihi Geri Dönüş

haber haber -
7 0

Fenerbahçe’den Tarihi Geri Dönüş

Fenerbahçe, son 10 resmi maçında yenilmediği hem ligde hem de Avrupa’da yükseldi. Sarı-Lacivertliler, Rennes’e 3-0 yenilmesine rağmen tarihi bir geri dönüş yaptı. Muhteşem seri 3:3’lük beraberlik ile devam etti.

 Sarı-Lacivertliler ligde Konyaspor’a 1-0 yenildikten sonra müthiş bir mücadele sergiledi. Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde oynadığı 10 maçta 8’er galibiyet aldı. Sadece Beşiktaş (0:0) ve Rennes (2:2) berabere kaldı. 1xbet casino giriş

Jesus ve öğrencisinin aldığı bu yenilmezlik koşusu, onları Avrupa Ligi’nin B Grubu’nun zirvesi ve ligin zirvesi olarak gördü. Kanarya son resmi maçlarının beşini de  kazandı. Fenerbahçe dün Rennes’e böyle bir formda ve çok iyi bir ivmeyle geldi. Taraftarın da desteğini  alan sarı lacivertlilerin tek hedefi galibiyet oldu. Ancak maç kötü başladı.

30. dakikada 3-0 geriye düştük. Buna rağmen moralimizi bozmadık ve rakibimizle büyük bir iştahla karşılaştık. Geri dönüşün ilk işareti Valencia’nın

2. golü oldu. İkinci yarıda ise 82. golün müthiş frikik vuruşuyla oyunu tamamen biz domine ettik, farkı 1’e indirdi. 88. dakikada Emre Mori’nin yerine oyuna girdi. Mücadele 3-3 sona erdi ve galibiyet serisi 11 maça çıktı.

 Ekvadorlu yıldız bu sezon lige toz kattı. Enner Valencia dokuz lig maçında 10 gol buldu ve 3  asist yaptı. Forvet, Avrupa Ligi grup aşamasında Rennes’teki ilk golünü penaltı noktasından attı. Tecrübeli forvet, AEK Larnaca’ya karşı penaltı kaçırdı. Dün Valencia dengeli bir Avrupa Ligi maçında ilk kez kazandı. Tecrübeli bir futbolcunun golüyle 3:1 yaptık. canlandırdık. Fenerbahçe bu sezon Valencia’nın filelere vurduğu bir maçta yenilmedi ve bu seri  devam etti. Tecrübeli oyuncu bu sezon çıktığı 18 resmi maçta 11  gol attı ve 3  asist yaptı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir