Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Ferhat Bostancı yaza damgasını vuracak

Ferhat Bostancı yaza damgasını vuracak

haber haber -
3 0

Küçük yaştan beri müzik piyasasında olan ve müzik konusunda çalışmalarına devam eden Ferhat Bostancı bu yaz için bomba bir single çalışması ile müzik piyasasına dönüş yapmayı planlıyor.

Şırnakta dünyaya gelen başarılı sanatçı Ferhat Bostancı okul hayatından sonra müzik ile tanıştı. İlk olarak rap müziği yönelen isim şimdilerde ise bambaşka tarzı ile sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Müzik piyasasındaki dalgalanmalar nedeni ile oldukça sıkıntılı süreçler geçiren isim yine de müzik konusunda istediğini yapmak adına azimli bir şekilde çalışmasını sürdürmüş ve sosyal medya konusunda da şanslı olan Ferhat Bostancı bu alanda oldukça fazla başarılı oldu. Kısa sürede popülerliğini büyüten isim özel sebeplerden dolayı müzik hayatına bir süre ara vermek zorunda kaldı. Fakat kısa bir süre önce müzik hayatına geri döneceğini bildiren sanatçıdan müjdeli haber geldi. Gerekli açıklamaları yapan sanatçı ondan rap müzik beklerken Ferhat Bostancı farklı bir tarz ile döneceğini de müjdeledi.
Bu konu ile ilgili “Başarılı bir sanatçı olmak istiyorsam riskler almalıyım. Özellikle de bu çalışmalardan sonra daha farklı ve cesur adımlar atmaya şimdiden hazırım. Öyle ki bu tarz için oldukça yoğun bir çalışma temposu içerisinde aylarımı geçirdim. Bu yüzden de sevdiklerim ile buluşmak için heyecanlanıyorum.” diyerek duygularını dile getirdi. Sadece müzik piyasasına dönme konusunda değil aynı zamanda Ferhat Bostancı şimdilik yaza bomba bir single müzik çalışması ile gireceğinin de müjdesini verdi. Bu konuda sevenlerini heyecanlandıran isim şimdilerde ise bu single çalışması için çalışmakta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir