Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Genç Girişimcilerin Yükselen İsmi Yusuf Genco Doğan

Genç Girişimcilerin Yükselen İsmi Yusuf Genco Doğan

admin admin -
9 0

Girişimcilik alanı günümüzde hızla rağbet gören bir alan olmaktadır. Bu alanda genç isimler oldukça fazla. Bu isimler arasında farkını ortaya koymuş Yusuf Genco Doğan, bu isimi ve yaptığı projeleri sık sık duymaktayız. Gelecek vaat eden genç girişimci Yusuf Genco Doğan Mardin doğumludur. Genç yaşına rağmen sosyal medyanın gelecek vaat ettiğini görüp bu alanda uzmanlaşmıştır. Sosyal medya uzmanı ve webmaster olmanın yanı sıra Medya Doğan Bilişim Hizmetleri firma sahibi olan Yusuf Genco Doğan bu alanda birçok proje sahibi. Onun bu yaşta bu başarıyı elde etmesi elbette bir tesadüften ibaret değildir.

“Başarının Sırrı Durmadan ve Yılmadan Çalışmak.”

Genç girişimcinin hızla büyüme gösteren firması Medya Doğan bu yıl içerisinde kendinden bahsettirdi. Medya Doğan Bilişim Hizmetleri 2021 yılında %150 oranında büyüme sağlayarak oldukça rağbet gördüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu durum üzerine “Başarının sırrı durmadan ve yılmadan çalışmaktan geçiyor. İnsanlar bunu anladıkları ve hayatlarında kullanmaya başladıkları taktirde her şeyi başaracaktır,” diyen Yusuf Genco Doğan, başarının bir tesadüf olmadığını bir nevi ispatlamış oldu.  Görünen o ki bu hızla ve azimle, adından önümüzdeki yıllarda da oldukça söz ettirecek.

Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Pek çok projenin arkasındaki asıl ismin Yusuf Genco Doğan olduğunu görmekteyiz, bu onun gelişmelerinin bir parçası. Sosyal medya için geliştirdiği projeler kısa sürede rağbet görüyor ve hep daha iyisi için çabalıyor.  Hedefinde, hali hazırdaki firmasını daha da büyütmek olan Yusuf Genco Doğan bu doğrultuda atılımlar göstermeye devam ediyor. Mevcut projeleri dışında da yeni projelerin haberini veren Doğan başarı için hep bir adım daha fazlası olması gerektiğinin altını çizerek hep daha  iyisi için çalışacağını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir