Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. HASAN AFŞARLI VE MEVLÜT FENER SPONSORLUĞUNDA ÜNLÜ SANATÇILAR

HASAN AFŞARLI VE MEVLÜT FENER SPONSORLUĞUNDA ÜNLÜ SANATÇILAR

haber haber -
2 0

Okan Değer kimdir?

Okan Değer 1993 yılında Ankara’da ailenin birinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlköğretim hayatına Ankara’nın Bala ilçesine bağlı Suyugüzel ilkokulunda tamamlayan Okan Değer ortaokulu da Sofular köyünde tamamladı.

Lise eğitimine başladığı sene ailesine destek olmak adına eğitimini yarıda bırakan Okan Değer babasının yanında çobanlık yapmaya başlamıştır. Çobanlık yapmaya başladıktan sonra müziğe ilgi duyarak koyunların peşinden “Bozlak” yoğunlukta olmak üzere üstatlardan ve büyük ozanlarımızda dinlediği türkülerle kendisini geliştirmeye ve türkü söylemeye başlamıştır.

Bu dönemde sosyal medyaya da yönelen Okan Değer çocukluk hayallerinin peşinden koşmak adına çektiği videoları sosyal medya kullanıcılarının görüşlerine sunarak gelen yorum ve eleştirileri dikkate almıştır.

2016 yılının Aralık ayında kamuda işçi olarak çalışmaya başlayan Okan Değer Konya’nın Ilgın ilçesine taşınmıştır. 2018 yılında dünya evine giren Değer’in biri kız diğeri erkek olmak üzere iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Konya’nın Ilgın ilçesine taşındıktan sonra müzik konusunda kendisini daha da geliştiren Okan Değer yakın akraba ve arkadaşlarının düğünleri ve düzenledikleri eğlencelerde türküler söylemeye başlayarak sahne hayatına ilk adımları atmaya başlamıştır.

2022 yılına gelindiğinde kendisi kendisinin deyimiyle hayatının dönüm noktalarından birisini yaşamış ve sosyal medya üzerinden tanıştığı sanatçı dostu Hasan Afşarlı’nın sponsorluğu ve desteğiyle müzik dünyasına profesyonel olarak ilk adımını atmış ve “Gözünü Toprak Doyursun” adlı ilk profesyonel single çalışmasını müzikseverlerle tanıştırmıştır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir