Lomography Yeni Şipşak Kamera Çıkarıyor

 Lomography Yeni Şipşak Kamera Çıkarıyor

Daha önceleri Lomo’Instant ve Lomo’Instant Automat gibi retro tarz ürünleriyle tanınan fotoğrafçılık firması Lomography, dünyanın ilk tamamen analog ve çoklu formatlı anlık kamerasını duyurdu.

Heyecanla Çıkışı Bekleniyordu

İlk olarak Kickstarter üzerinde görücüye çıkan kamera Lomo’Instant Square, insanların beğenisini kazandı ve projeye yaklaşık 3500 kişi destek verdi. Yaklaşık 600 bin dolarlık bir fon parası toplanırken, kamera bugün gün yüzüne çıktı. Fujifilm Instax Square ve Instax Mini filmlerin kullanılabildiği, değiştirilebilir ve çıkartılabilir aksesuarlarla gelen kamera oldukça ilgi çekici.

Diğer Lomography kameraları gibi Lomo’Instant Square de farklı renklere sahip olacak. Mat siyah, parlak beyaz ve kırmızı deri gibi renklerle gelen yeni kamera, son derece nostaljik bir görünüme sahip ve eski zamanlarda üretilmiş gibi duruyor.

Yaratıcılık Vakti

95mm cam lensle çıkış yapacak olan yeni Lomography kamerası, aynı zamanda son derece kullanıcı dostu bir ürün. Gelişmiş otomatik mod vev akıllı alan odaklama sistemiyle donatılan anlık kamera, aynı zamanda deklanşör kontrolüne, sınırsız çoklu pozlamaya, zamanlayıcıya ve kızılötesi uzaktan kontrole sahip.

Şu anda Lomography’nin resmi web sitesi üzerinde ön siparişe açılan ürün için 199 dolar fiyat belirlendi. Siparişlerin gönderimi 24 Ocak 2018’de, yani yarın başlayacak.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

buradan bir menü oluşturun