Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Melisa Döngel babasının istismarının ayrıntılarını anlattı

Melisa Döngel babasının istismarının ayrıntılarını anlattı

admin admin -
10 0

Babası tarafından cinsel istismara uğradığı öğrenilen Melisa Döngel’in mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.

Döngel mahkemede defalarca maruz kaldığı cinsel istismarı, psikolojik yıkımı, “Ben artık dik durmaktan sıkıldım. Bir şey olmamış gibi yaşamaktan çok yoruldum. Çocukluğumu yaşayamadım hiç” diye anlattı.

Genç oyuncunun babası İstanbul’da bir ağır ceza mahkemesinde 2017 yılında yargılandı. İstinaf mahkemesi cezayı onarken dosya şu an Yargıtay’da bulunuyor.

Sabah’ın haberine göre Döngel babası hakkında şikayetini 4 yıl önce yapmıştı ama maruz kaldığı cinsel istismar yıllar öncesine dayanıyordu.

Döngel’in şikayeti üzerine babası A.D. gözaltına alındı. Kızının film ajansında oyuncu olarak çalışmak istediğini söyleyen A.D., “Gitmesini istemedim. Ajansa başladıktan sonra davranışlarında değişiklikler oldu. Neden hakkımda böyle bir suçlamada bulunduğuna anlam veremiyorum. Ben kızımı seven bir babayım” diyerek hakkındaki cinsel istismar suçlamasını reddetti.

15 YIL HAPİS KARARI
Davada bir de tanıklar dinlendi. A.D.’nin akrabaları “yalan” söylüyor diye mağdur kızı suçlasa da dosyaya Döngel’in majör depresyon ve travma sonrası stres bozukluğu yaşadığına dair, yaşadığı dehşeti gözler önüne seren rapor da geldi.

Raporda bu durumun cinsel istismar eylemleri ile oluşabilecek nitelikte olduğu kaydedildi. Tüm delillerin ardından ardından mahkeme, sanığın ifadesinin suçtan kurtulmaya yönelik olduğunu ve itibar edilmediğini söyledi.

Melisa Döngel’in tüm aşamalarda olayı birbirine uygunluk arz edecek şekilde ısrarlı ve samimi anlattığını kaydederek A.D.’nin 15 yıl hapsine hükmetti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir