Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Mersin’in Toroslar İlçesi’nde Yeni Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız

Mersin’in Toroslar İlçesi’nde Yeni Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız

haber haber -
21 0

CHP’li Abdurrahman Yıldız Oyların Yüzde 47’sini Alarak Belediye Başkanı Oldu

Mersin’in Toroslar ilçesinde CHP’li Abdurrahman Yıldız, 31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 47’sini alarak belediye başkanı oldu. Yıldız, seçim sonrası belediyeyi devraldıktan sonra karşılaştıkları durumu anlattı.

Yapılanlar ve Hedefler

Yıldız, belediyenin röntgenini çektiklerini belirterek, önceki yönetimlerin usulsüzlükler ve kadrolaşmalar yaptığını dile getirdi. Yıldız ve ekibi günlük ortalama 15-17 saat mesai harcayarak belediyenin sorunlarını çözmeye çalışıyor. Yıldız, Toroslar’da tarımsal üretimin önemine vurgu yaparak, doğayı ve çevreyi korumayı hedeflediklerini söyledi.

Seçim Süreci ve Başarı

Yıldız, seçimi kazanmalarının ardındaki başarıyı “İnanmak değişimi tetikleyen en büyük unsurdur” sözleriyle açıkladı. Toroslar halkını projelerine inandırdıklarını ve fark yarattıklarını belirten Yıldız, halkla uzlaşarak seçimi kazandıklarını ifade etti.

Vahap Seçer’in Katkısı

Yıldız, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yürüttüğü hizmetlerin Toroslar seçimine olumlu yansıdığını belirtti. Seçer’in halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışının Toroslar’ın kazanmasında büyük rol oynadığını vurguladı.

İlgili Yazılar