Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Microsoft Edge Daha Çok Ülkeye Yayılıyor

Microsoft Edge Daha Çok Ülkeye Yayılıyor

haber haber -
11 0

Microsoft Edge tarayıcı geçtiğimiz yıl Android üzerinde beta aşamasından çıkmıştı ve belli ülkelerde herkese açık şekilde sunulmuştu. Buna rağmen hâlâ bu tarayıcıyı indiremeyenler var. Her ne kadar Microsoft Edge’in Android ve iOS sürümleri geçen yıldan beri ABD’de olsa da, global bir dağıtım gerçekleşmedi.

Microsoft Edge Pazar Payını Genişletmeyi Planlıyor

Bilindiği gibi mobil platformlarda en çok tercih edilen internet tarayıcıları Google Chrome ile Safari olarak biliniyor. Bu haftanın başında ise Microsoft Edge ürün yöneticisi Sean Lyndersay, tarayıcılarının Android ile iOS sürümlerinin pek çok ülkede çıkacağını duyurdu. Lyndersay’e göre Microsoft Edge’in bu sürümü daha çok İngilizce ve Fransızca konuşan ülkelere gelecek. Bunların arasında ise Almanya, Avusturya, Portekiz ve Brezilya dikkat çekiyor.

Yine de Microsoft Edge hâlâ dünya çapında çıkışını gerçekleştirebilmiş değil ve pek çok ülkenin App Store ya da Google Play Store uygulamalarında yer almıyor. Dolayısıyla bu kişilerin de beklemesi gerekiyor.

Bunun dışında Edge uygulaması için yeni bir özellik ya da geliştirme duyurulmadı fakat Microsoft’un tarayıcısını sık sık güncellediğini de biliyoruz. Dolayısıyla kullanıcıların zaman zaman uygulama mağazalarını kontrol etmesinde fayda var.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir