Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Moda Tasarımcısı Burak KACIR: İlhamını Moda Endüstrisindeki Deneyimlerinden Alıyor

Moda Tasarımcısı Burak KACIR: İlhamını Moda Endüstrisindeki Deneyimlerinden Alıyor

haber haber -
2 0

Moda Tasarımcısı Burak KACIR: İlhamını Moda Endüstrisindeki Deneyimlerinden Alıyor

Moda endüstrisi, her geçen gün daha da büyüyor ve bu sektörde kendine bir yer edinmek, büyük bir özveri ve disiplin gerektiriyor. İşte bu zorlu sektörde kendine bir yer edinen Burak KACIR, kariyerine İzmir’de podyum mankenliği yaparak başladı. Yıllar içinde, ünlü modacı Yelda Taştişer’in yanında çalışarak kendini geliştirdi ve moda endüstrisindeki deneyimlerinden ilham alarak Dubai‘deki Trove restoranında moda tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.

Burak, Trove restoran sahipleri Ahmet Oytun Çakır ve Orkan Doğancı’nın yardımıyla, moda tasarımcısı olarak kendini geliştirdi ve kendine bir network oluşturdu. Gün geçtikçe daha büyük isimlerle tanışarak fikir alışverişi yapma fırsatı buldu. Bu deneyimleri, kendi markasını yaratma hedefine ulaşmak için kullanıyor ve gelecekte ismini herkese duyurmayı umut ediyor.

Burak KACIR, moda endüstrisinde kendine bir yer edinmenin zorluğunu biliyor, ancak disiplinli çalışması, yetenekleri ve azmi sayesinde başarılı bir kariyer inşa etmeye devam ediyor. Moda tasarımı konusundaki yeteneğiyle tanınan Burak, ileride daha da büyük projelere imza atacak gibi görünüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir