Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Netflix Yeni Dizi ve Filmlerle Geliyor

Netflix Yeni Dizi ve Filmlerle Geliyor

admin admin -
13 0

Şu bir gerçek ki Netflix ile televizyon dizilerine ve filmlere bakışımız bir daha hiç eskisi gibi olmamak üzere değişti. Oturma odalarımızda, akıllı telefonlarımızda veya laptop ekranlarımızda seyir zevkini tattıran platform, günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Servis devamlı büyürken, 2018 yılında da yeni diziler, devam eden sezonlar ve farklı filmlerle karşımıza çıkacak. İşte 2018’de beklenen Netflix yapımlarından bazıları;

Making a Murderer: İkinci Sezon

Orijinal Making a Murderer başlayalı uzun süre geçti fakat ikinci sezon nihayet karşımıza çıkıyor. Hayranlarının da merakla beklediği, daha önce 4 Primetime Emmy Ödülü kazanan dizi için ikinci sezon giderek yaklaşıyor.

Altered Carbon

Richard K. Morgan’ın başarılı bilim kurgu romanından uyarlanarak yapılan Altered Carbon, yüksek bütçeye ve  siberpunk görsellere sahip bir yapım olacak. Blade Runner gibi filmleri de anımsatan dizi, muhtemelen Netflix’in sıradaki büyük fenomeni olacak ve önümüzdeki ay başlayacak.

Maniac

Hollywood yıldızları Emma Stone ile Jonah Hill’i bir araya getiren Maniac’ın çok izlenmesi bekleniyor. Aynı isimli Norveç kara komedi serisinin yeniden yapımı olan dizi, True Detective’i de yöneten Cary Fukunaga’nın liderliğinde çekiliyor.

Arrested Development: Beşinci Sezon

Her ne kadar uzun süre beklense de, Arrested Development’ın dördüncü sezonu hayranlar için hayal kırıklığı olmuştu. Bir dönemin efsane dizisi olan dizi bir kez daha Netflix ekranlarında karşımıza çıkmaya hazırlanırken, Gob karakterini oynayan aktör Will Arnett da yeni sezonun eskisi gibi olacağının garantisini verdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir