Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Now TV Stick Çıktı

Now TV Stick Çıktı

admin admin -
2 0

Sky TV aileler için tasarladığı yeni Now TV Stick adlı cihazını açıkladı. Uygun fiyatıyla dikkat çeken ve flaş bellek boyutunda olan ürün, önümüzdeki ay satışa çıkacak ve 15 eurodan alınabilecek. Bu şekilde en ucuz şekilde Sky’ın televizyon içeriğine erişmek mümkün olacak.

Bütün Sky TV İçeriği Tek Bir Yerde

Sky TV Stick birçok yönden başarılı bir cihaz ve aynı zamanda Amazon TV’nin mini aletine göre avantajlarına da sahip. Hem şık, hem de hızlı olan cihaz şekil yönünden Amazon TV Stick’e benzese de daha uygun fiyata sahip. Aynı zamanda uzaktan kontrollü olarak sesle arama yapabiliyorsunuz.

Now TV’de televizyon dizileri, filmler, çocuk programları, Sky TV’den canlı spor yayınları bulunurken üstelik aylık üyelik de gerekmiyor ve bunun yerine tek seferlik ödemeyle belli süreli şifreler alıyorsunuz.  Aynı zamanda Now TV düzenli olarak güncellenecek.

Kanallara ilk olarak 1080p Full HD desteği gelecek çünkü şu anda sadece 720p HD Ready yayınlar mevcut. Daha sonrasında çocuklar için Now TV uygulamaları indirmeye açılacak, internet olmayan yerlerde de dizi ve film içeriklerine erişmek mümkün hâle gelecek.

Bakalım ilerleyen dönemlerde Sky, Amazon ile yarışabilecek mi?

Kütahya masör

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir