Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Promosyon Plastik Kalem

Promosyon Plastik Kalem

haber haber -
13 0

Promosyon Plastik Kalem

Promosyon kalemler, kolay taşınabilmeleri ve yazı yazmak, çizim yapmak için en popüler promosyon ürünlerinden biridir. Promosyon kalemler çok çeşitli şekil ve boyutlarda üretilmektedir.  Bu kalemler arasında en yaygın olanları tükenmez ve jel kalem çeşitleridir. Promosyon plastik kalem seçeneklerini inceleyenler en kaliteli modellerin üzerine logolarını ve markalarını bastırarak kullanabilirler.

Promosyon Tükenmez Kalem

Promosyon plastik kalemler, herhangi bir pazarlama ve reklam kampanyası için mükemmel bir seçim olarak görülebilir. Plastik kalemler dayanıklıdırlar ve geniş bir renk ve stil yelpazesine sahiptirler. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı promosyon plastik kalem türü vardır. En popüler olanlardan bazıları şunlardır:

  • Jel kalemler, pürüzsüz yazı kalitesi ve canlı renkleri nedeniyle oldukça popüler hale geldi. Jel kalemler, diğer kalemlere göre daha kalın gövdelere sahip olma eğilimindedir, bu da onların daha pürüzsüz ve eşit şekilde yazmalarına yardımcı olur. Ayrıca diğer promosyon kalem türlerinden daha pahalı olma eğilimindedirler, ancak iyi yazan bir şey arıyorsanız jel en iyi seçeneğinizdir!
  • Fosforlu kalemler sıvı veya katı formda gelir; sıvı fosforlu kalemler mürekkep kullanırken, katı fosforlu kalemler mum veya yağ bazlı maddeler kullanırlar. Her iki fosforlu kalem türü de floresan renkli olma eğilimindedir.
  • Tükenmez kalem modelleri incelendiğinde bu kalemlerin en pratik ve en çok kullanılan kalemler olduğu görülmektedir. Promosyon tükenmez kalem çeşitleri bu sebeple çok fazla kullanılmaktadır.

Promosyon plastik kalem çeşitlerini incelemek için https://promosyonatolyesi.com.tr/urun-kategori/promosyon-plastik-kalem/ adresini inceleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir