Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Red Hydrogen One Ne Zaman Çıkacak?

Red Hydrogen One Ne Zaman Çıkacak?

haber haber -
2 0

Uzun süredir yapım aşamasında olan yeni Android telefon Red Hydrogen One, sinema kalitesinde kamera ekipmanları üreten ve kendini yıllar önce kanıtlamıi RED firması tarafından geliştiriliyor. Özellikle kamera konusunda iddialı olan ve 4V holografik video içeriği sunan telefonun çıkış tarihi de giderek yaklaşıyor.

Red Hydrogen One Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Red Hydrogen One’in beklenen çıkış etkinliği Nisan ayında düzenlenecek ve muhtemelen takip eden yaz aylarında da telefonun dağıtımı başlayacak. Şimdilik sadece ABD için çıkacağı söylenen telefonu ithalat yoluyla da almak mümkün olacak.

Red Hydrogen One’ın alüminyum versiyonu için fiyatlar 1195 dolardan başlayacak. Aynı zamanda daha premium yapıda olan titanyum sürümü de 1595 dolar olacak. Yüksek teknik özellikler beraberinde yüksek fiyat getirirken, iPhone X fiyatlarının da geçildiği görülüyor.

Red Hydrogen One Teknik Özellikleri

5.7 inç 2560x11440p bir ekranla gelecek olan Red Hydrogen One, 3D gözlük kullanmadan hologram görüntüleri izlemenizi sağlayacak. Hem 3.5mm kulaklık, hem de USB-C şarj portları yer alan telefon özellikle kamera alanında iddialı.

2D, 3D ve H4V video kayıtları yapabilecek olan Red Hydrogen One, son derece etkileyici bir sensöre sahip ve yıllraın verdiği tecrübeyle muhtemelen bu alanda piyasanın en iyisi olacak. Ayrıca cihazda 4500mAh geniş ölçekli bir batarya da bulunacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir