Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Restoranlar için Dijital Menü Nasıl Oluşturulur?

Restoranlar için Dijital Menü Nasıl Oluşturulur?

haber haber -
2 0

Restoranlar için Dijital Menü Nasıl Oluşturulur?

Restoranlar için dijital menü nasıl oluşturulur sorusunun cevabı oldukça basittir. Göz alıcı bir menü oluşturmak için en belirgin ve yerleşik bileşenlerden bazıları, sık sık yemeklerinize hitap eden ve demografik özellikleri hedefleyen yiyecek ve içecekleri içerir. Yazı tipi boyutu, düzen ve biçimlendirme, iki sayfadan uzun olmayan bir uzunluk da dahil olmak üzere okunması ve anlaşılması kolay bir menü oluşturulmalıdır. Çünkü menüler söz konusu olduğunda, daha az seçenek, müşterilerin sipariş sürecini düzenleyen menü kararlarını ve kategorileri ve alt kategorileri daha kolay yapmalarına yardımcı olur.

Dikkate alınması gereken başka bir şey de menünüzde kalori ve beslenme bilgilerinin olmasıdır. Günümüzün sağlık bilincine sahip müşterileri, bedenlerine koydukları yiyecek ve malzemelerin her zamankinden daha fazla farkındalığa sahiptir. Biraz ilham almanız gerektiğinde menü tasarımınıza yardımcı olacak birçok çevrimiçi, etkileşimli şablon vardır.

Menü, müşterinin web sitenize erişirken gördüğü ilk şeylerden biri olmalıdır. Menüyü çok fazla gereksiz tıklama içeren reklamların arkasına gizlemeyin. Bunun yerine dijital menünüzü restoranın kalbi olarak düşünün. Menünüze güvenin ve yemeklerinizi sergilemekten korkmayın.

Menüyü indirilebilir bir PDF olarak almamanız tavsiye edilir. Çünkü dosyayı indiren kişi tarayıcıda yeni bir pencereye aktarılır. Bu durum, müşteriyi sitenizden uzaklaştırır ve müşteriyi kaybetme riski daha fazladır. Müşterilerinizi bir masa rezervasyonu yapmaya ve daha fazla bilgi için sizinle iletişime geçmeye daha yakın olmaları için tutmak istersiniz. PDF formatları birçok telefon için uyarlanmadığından, PDF menüleri cep telefonlarında daha az arzu edilir.

Web sitenizde dijital bir menünün bulunması, Google ve diğer arama motorlarındaki ilgili aramalarda daha üst sıralarda yer almanıza yardımcı olabilir. Arama motoru web sitenizde kullanılan kelimeleri okuyabilir. Örneğin, potansiyel bir müşteri, menünüzde sunduğunuz bir yemeği ararsa, arama motorunda PDF içeriğini okuyamadığından, arama sonuçlarında menünün indirilebilir bir PDF olduğundan daha yüksek bir sırada olur.

Restoranlar dijital menü nasıl oluşturulur sorunuza yanıt bulmak için şimdi https://menulook.io/ adresini ziyaret edin.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir