Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. SEGA ve Interior Night Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

SEGA ve Interior Night Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

admin admin -
2 0

SEGA Europe ve yeni stüdyolardan Interior Night bugün bir açıklama yaparak ortak bir çalışmaya imza atacaklarını, hikâye odaklı yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Senaryo Tabanlı Bir Oyun Geliyor

Interior Night stüdyoları geçtiğimiz yılın Ekim ayında kurulmuştu ve amaç yetişkin TV kitlesine yönelik, hikâye odaklı oyunlar yaratmaktı. Hatta bu amaçla daha önce Heavy Rain, Wonderbook: Book of Spells ve Beyond Two Souls gibi AAA oyunların yapımında bulunan önemli isimleri de bünyesine kattı. Bu şekilde SEGA ile Interior Night yeni IP’ler üzerinde çalışacak.

SEGA Europe Başkan Yardmcısı John Clark da konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, firma olarak Interior Night ile anlaşmalarının çok önemli bir adım olduğunu, gelecekte önemli işlere imza atacaklarını dile getirdi. John Clark, Interior Night’ın oldukça yetenekli isimlerden oluşan bir stüdyo olduğunu kaydetti.

Aynı şekilde Interior Night CEO’su Caroline Marchal da bir açıklama yaparken, SEGA ile çalışacak olmaktan ötürü duydukları heyecanı belirtti ve beraber oldukça yenilikçi işlere imza atacaklarının müjdesini verdi.

Bakalım iki firmanın sıradaki oyunu nasıl olacak?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir