Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Serhat Demir Kimdir?

Serhat Demir Kimdir?

haber haber -
2 0

Son günlerde Avrupa’da sanatçılara verdiği destekler ile adından sıklıkla söz ettiren Serhat Demir başarılarına imza atmaya devam ediyor. SRS Medya isimli ajansın sahibi olan Demir, bünyesinde 50 den fazla sanatçıya verdiği hizmetler ile referanslarını her geçen gün artırıyor. Genç yaşında sanat camiasında adından hep özgü ile bahsedilen ve sanatçılar tarafından verdiği hizmetler büyük takdir alan Serhat Demir, yaptığı tüm işlerde ileride aranan ajanslar arasında olacağı sinyallerini veriyor.

Serhat Demir ve Kişiliği

Tüm dünya ve özellikle ülkemiz genelinde sanatçılara verdiği destekler sayesinde isim yapan ve kurduğu ajans kanalı ile faaliyetlerine devam eden Serhat Demir henüz 20’li yaşlarda başarı merdivenlerini çıkmaya başlayan genç bir girişimcidir. Sempatik tavırları, samimi duruşu, işine olan saygısı ve en iyisini yapma isteği başarı basamaklarını çıkarken vizyon sahibi kişiliğini ortaya çıkarıyor.

Serhat Demir’den İddialı Sözler

Sosyal medya hesaplarında takipçilerine yaptığı paylaşımlarda zaman zaman özlü sözlerle göndermeler yapıyor. Geçmişi bir an içinde olsa temizlemek ve umut ile ilgili paylaştığı bildirisi çok kişi tarafından beğenildi ve yorumlandı. 50.000’i aşan takipçi sayısı ve yaptığı her paylaşımı beğenilere boğulan Serhat Demir özel hayatı ile ilgili hiçbir şeyi açığa çıkarmıyor.

Sadece işi ile gündeme gelmek istediğini ve sanatçılar adına kurmuş olduğu ajans üzerinden yapmak istediği çok büyük projeler olduğundan bahsediyor. Önümüzdeki günlerde SRS Medya ve Demir ile ilgili sanat dünyasından olumlu ve ses getiren haberler ile takipçilerine bilgiler vermesi bekleniyor. Ailesi, arkadaşları ve sevdikleri bu işte kendisine her zaman için tam destek oluyor.

https://www.instagram.com/serhatdemirofficial/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir