Sosyal Medya Yönetimi

 Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal medya yönetimi firmalara sosyal medya platformlarında markalarını ön plana çıkarmalarını sağlar. Böylece ürün ve hizmetlerin daha geniş bir kitleye ulaşması, marka tanınırlığının yükselmesi mümkündür. Bu çerçevede Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarına yönelik olarak hizmet verilmektedir.

Bu platformlar çağımızda yaş farkı olmaksızın milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Dinamik yapıları olduğu için burada bir hesap açarak, doğru bir strateji ile marka bilinirliğinizi geliştirmeniz mümkündür.

Ancak bu sadece hesabınızı doğru bir şekilde yönettiğiniz durumda geçerlidir. Aksi durumda hatalı tanıtmalar, müşteri kayıplarına neden olabilir. Sosyal medya yönetimi bu nedenle oldukça önemlidir. Böylece doğru paylaşımlar sayesinde, hesabınızı daha hızlı geliştirmeniz mümkündür.

Yenilikçi bir yapıya sahip olan ve sosyal medya üzerine deneyimli ekiplere sahip olan Brandenn, firmalara sosyal medyada kendilerini daha iyi simgelemesine yardımcı olmaktadır.

Sosyal Medya Yönetimi Kapsamında Neler Yapılır?

Sosyal medya yönetimi özel bir şekilde planlanarak gerçekleştirilmektedir. Çalışmaların öncesinde ilgili firmalar incelenmekte, artıları ortaya çıkartılarak hedef kitlesine sunulmaktadır. Bununla sınırlı olmadan rakipler de ele alınarak, rekabet gücünü arttırmak için yapılabilecek hesaplanır.

Paylaşımların yapısı her firmada değişmekle beraber, hizmetlerin kapsamında olan unsurlar şu şekildedir;

  1. Özel günlerde yeni, özel tasarımlar hazırlanır.
  2. Paylaşıma gelen yorum ve mesajlar cevaplanır.
  3. Aylık rapor dosyası hazırlanarak istatiksel bilgiler verilir.
  4. Hedef kitle çalışmaları yapılır.
  5. Story ve Reels paylaşımları hazırlanır.
  6. Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarına yönelik hizmetlerden yararlanılabilir.
  7. Müşteriler için çevrimiçi bir temsilci sağlanır.
  8. Video paylaşımları hazırlanır.
  9. Motion paylaşımları hazırlanır.
  10. Görsel paylaşımlar yapılır.

Böylece bir firmanın kendisini ve markasını sosyal medya platformlarında daha iyi simgelemesine yardımcı olunur.

Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları Ne Kadar?

Sosyal medya yönetiminde hizmetler firmalara özel bir şekilde verilir. Bu nedenle standart bir fiyat bulunmamaktadır. İlgili firma ile yapılan görüşmeler, yapılmak istenenler fiyatlar üzerinde belirleyicidir.

Brandenn sosyal medya yönetimi fiyatları üzerine en uygun fiyatları size teklif etmektedir. Eğer bu hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız, iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kaynak: https://www.brandenn.com/sosyal-medya-yonetimi/

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

buradan bir menü oluşturun