Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Taşınabilir Şarj Cihazları

Taşınabilir Şarj Cihazları

admin admin -
2 0

Taşınabilir şarj cihazları bir diğer bilinen adı ile Powerbank’ler; akıllı telefonları, mp3 çalarları, fotoğraf makinelerini, bluetooth kulaklıkları ve daha birçok cihazı şarj edebilme olanağı sunan minimalist şarj cihazlarıdır. Günlük hayatta kullanıcılara şarj konusunda son derece kolaylıklar sunan bu cihazlar oldukça kullanışlı ve taşınması kolay ürünlerdir.

TeknoŞehir Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ertaş, taşınabilir şarj cihazları sayesinde 7’den 70’e herkesin ortak derdi olan şarj sorunlarının çözülebildiğini ifade etmiştir. Taşınabilir şarj cihazlarının oldukça çeşitli düzeylerde modeli vardır. Ertaş taşınabilir şarj cihazları alacaklara mAh değeri yüksek olan modelleri tavsiye etmektedir. Çünkü mAh değeri yüksek olan modeller, daha uzun bir pil ömrü sunmaktadır. 1 amper 10.000 mAh değerine eşittir. Örneğin kullanmakta olduğunuz cep telefonunun mAh değeri 2.500 ise dolu ve 10.000 mAh kapasiteli bir taşınabilir şarj cihazı telefonunuzu tam 4 kez şarj edebilecektir. Bu kısa örneğe bakarak da ihtiyacınıza uygun bir taşınabilir şarj cihazı tercihinde bulunabilirsiniz.

Cep Telefonu Aksesuar

Cep telefonu aksesuar konusu uçsuz bucaksız konulardan biri denebilecek boyuttadır. Çünkü çok çeşitli ve çok farklı ihtiyaçlara özel aksesuarlar bulunmaktadır. Mehmet Ertaş da yapmış olduğu konuşmasında bu durumdan kısaca bahsetmiştir. TeknoŞehir olarak sürekli çalışmalarında iyileştirmeler yaptıklarını, çok farklı aksesuarlar sunduklarını ve her markaya özel ürünleri satışa sunmaya çalıştıklarını vurgulamıştır.

Cep telefonları için şüphesiz ki her aksesuarın önemi ve değeri vardır. Ancak bir cep telefonunun bataryası çok değerlidir. Yani telefonun kullanım ömrünü belirleyen yegane unsurların başında gelmektedir. Bunun için batarya, şarj aleti ya da taşınabilir şarj cihazı alınacaksa mutlaka kaliteli bir ürün alınması gerektiğini ifade etmiştir. TeknoŞehir olarak taşınabilir şarj cihazları konusunda müşterilere geniş bir seçenek listesi sunduklarını da eklemiştir. TeknoŞehir’de yer alan taşınabilir şarj cihazı markaları; Xpin, Zore , Duracell, Xiaomi şeklindedir. Bu markalar da kendi aralarında lambalı ya da lambasız şeklinde ayrılmakla birlikte kapasiteleri de çeşitlilik göstermektedir. Ancak en çok tercih edilenler arasında 10.000 mAh gelmektedir. Siz de hemen https://www.teknosehir.com/ web sitesini ziyaret ederek hemen satın alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir