Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. TRT1’den Filenin Sultanlarına Canlı Canlı Destek Veriyor

TRT1’den Filenin Sultanlarına Canlı Canlı Destek Veriyor

haber haber -
3 0

Teknolojinin bir kez daha faydasını gördük. Sosyal medyadan yapılan çığ gibi büyüyen çağrılar sonrası, çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak A Milli Kadın Voleybol Takımımızın maçını TRT 1 canlı yayınlama kararı aldı verilen tepkilere sessiz kalamayan Trt1 desteğini esirgemedi.

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda fırtına gibi esen ve çeyrek finale çıkan Kadın Voleybol Milli Takımı için yapılan çağrılar sonuç verdi. Türkiye’yi ekrana kilitleyen maçların TRT1’den yayınlanması için sosyal medyadan yapılan çağrılar karşılık buldu. 1xbetm.info

Millerin Polonya ile oynayacağı yarı final maçını TRT1 yayınlayacak. Böylece maç Türkiye’deki herkesin evine ulaşabilecek ve her zamanki gibi TEK YÜREK olacağız. Önce olimpiyat sonra da Avrupa Şampiyonası’nda aldıkları sonuçlar ve ortaya koydukları mücadeleyle ülkenin büyük desteğini alan millilerin maçları TRT Spor Yıldız kanalından yayınlanıyordu. Ancak özellikle dün Çekya ile oynanan maç sırasında sosyal medya adeta kaynadı. Maç sırasında herhangi bir futbol maçı olmamasına rağmen TRT Spor’da futbol programı olmasına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları “Voleybol maçı neden TRT Spor’da yayınlanmıyor” diye sordu.

TRT yönetimine ısrarlı çağrı yapanların başında ünlü ekonomist Prof. Mahfi Eğilmez geliyordu. Voleybola olan tutkusuyla da bilinen ünlü ekonomist, maçın TRT 1’den yayınlanarak ülkenin en ücra köşelerine de ulaşmasının sağlanmasını istedi. İşte Eğilmez başta olmak üzere, bu yönde yapılan çağrılara TRT yönetim de sessiz kalmadı ve gerekeni yaptı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir