Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Virgin Atlantic’in yardım uçağı Adana’ya geldi

Virgin Atlantic’in yardım uçağı Adana’ya geldi

haber haber -
2 0

İngiliz Virgin Atlantic, Türkiye’ye yardım uçağı gönderdi.

Türkiye’ye tarifeli sefer yapmayan İngiliz Virgin Atlantic Havayolları, deprem için özel bir yardım uçuşu yaptı. 18 ton ağırlığındaki yardım malzemesi, Virgin Atlantic Havayolları’na ait Airbus A330-300 tipi uçak tarafından Adana Havalimanı’na indirildi.

Yardım uçuşu, şirketin kurucusu olan Sir Richard Branson ve Birleşik Krallık tarafından organize edildi. Londra’dan havalanan uçağın gövde altı kargo bölümüne İngilizlerin göndermiş olduğu 18 ton ağırlığındaki yardım tıbbı malzeme ve çadırdan oluşuyordu.

Fly Service karşıladı

İngiltere’nin başkenti Londra’dan kalkan Airbus A330 tipi Virgin Atlantic uçağı, Adana Havalimanı’na ulaştı. Türkiye temsilciği Fly Service tarafından yapılan uçuşta tıbbi ve insani yardım getirildiği öğrenildi.

18 ton tıbbi malzemenin yanı sıra çadır ve çeşitli insani yardım taşıyan yardım uçağı hakkında konuşan Fly Service sahibi Gökhan Sarıgöl; ‘Bunun dışında başka yardım uçuşları da organize edilecek. Yardım uçuşları durmadan devam ediyor’ dedi.

Sarıgöl ayrıca şu ana kadar 55 uçuşun temsilciliğinin Fly Service tarafında yapıldığını belirterek; ‘Ülkemizin bu zor döneminde 7/24 çalışıyoruz’ dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir