Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Xbox One PUBG Oyuncularına Bedava Loot Crate Verilecek

Xbox One PUBG Oyuncularına Bedava Loot Crate Verilecek

haber haber -
4 0

Bugün geliştirici PUBG Corp. tarafından PlayerUnknown’s Battlegrounds duyurusu geldi ve oyunun Xbox One üzerinde 4 milyon oyuncu sınırına eriştiği bildirildi. Bu dönüm noktasını kutlamak amaçlı stüdyo Xbox One oyuncularına bolca oyun içi para dağıtacak ve bununla loot crate alınabilecek.

Etkinlik Xbox One’a Özel Olacak

Xbox One oyuncularına toplamda 30 bin Battle Points verilecek ve bunları PlayerUnknown’s Battlegrounds içinde kozmetik eşya almakta kullanabileceksiniz. Buna rağmen oyunu satın almanız ve 31 Ocak tarihine kadar bir karakter yaratmanız şart. Aksi takdirde etkinlikten faydalanamayacaksınız ve puanlar hesaba 1 Şubat’ta yüklenecek.

Diğer yanda aslında PUBG içinde 30 bin puan oldukça fazla. Bu kadar puanla bolca loot crate alınabilirken, en azından para yatırmadan önce kutuları denemek için iyi bir fırsat sunuyor. Şu anda PUBG’de en ucuz kutu 700 puana, en pahalısı ise 7000 puana satılıyor.

PUBG Büyümeye Devam Ediyor

PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox One üzerinde de PC’ye benzer şekilde başarılı olurken, aynı zamanda yeni bir güncelleme daha yayınlandı, hatalar ve kontroller düzeltildi. Fakat çöl haritasının Xbox One sürümüne ne zaman geleceği hâlâ belli olmuş değil.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir