Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Dell XPS 13 4K Çıktı

Yeni Dell XPS 13 4K Çıktı

haber haber -
8 0

CES 2018 fuarında Dell tarafından popülar, portatif dizüstü bilgisayar XPS 13’ün yeni güncellenmiş sürümü tanıtıldı. Dell XPS 13’ün bu güncel verisyonunda yüksek çözünürlüklü 4K bir ekran bulunurken, aynı zamanda Intel’in de sekizinci yani son nesil işlemcilerine sahip. Dolayısıyla performans artmakla kalmıyor, aynı zamanda 11 saat batarya ömrüyle enerji verimliliği de sağlanıyor.

Dell XPS 13 Özellikleri

Yeni Dell XPS 13, iki farklı renkte satılacak : gümüş ve rose gold renkleri. Gümüş renkteki modelin bilek koyma yeri ve klavye bölgesi siyaha yakın bir koyu gri renge sahipken, rose gold seçeneğinde ise arka taraf hariç bilgisayarın kalan kısmı beyaz renge sahip.

Dell’in 4K ekranlı dizüstü bilgisayarında önceki modele göre çok daha ince çerçeveler bulunuyor. Ayrıca Windows Hello doğrulama sistemine sahip kızılötesi bir kamera da eklenmiş. Ayrıca dört adet entegre mikrofon yer alırken, bu sayede Cortana sesinizi sorunsuz şekilde ayırt edebiliyor.

Video konferanslar için de ideal olan Dell XPS 13, Microsoft’un web sitesinde 4K versiyonuyla satılıyor fakat batarya ömrünün çabuk biteceğini düşünenler için 949 dolarlık 1080p sürümü de mevcut.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir