Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. ‘’YİĞİT DEMİRCİ VE Y DIGITAL ACADEMY REKORA KOŞUYOR’’

‘’YİĞİT DEMİRCİ VE Y DIGITAL ACADEMY REKORA KOŞUYOR’’

haber haber -
12 0

‘’YİĞİT DEMİRCİ VE Y DIGITAL ACADEMY REKORA KOŞUYOR’’

Başarılı genç girişimci Fatih Yiğit Demirci tarafından hayata geçirilen Y Digital Academy; internet girişimcisi olmak ve gelir kaynağı yaratmak üzerine sunduğu online eğitimler ile büyük ilgi görüyor.

Piyasadaki eğitimlerin sadece e-ticaret üzerine olduğunu ve insanların mağdur olmaya başladığına değinen genç girişimci; ‘’Herkes e-ticaret yaparak zengin olmaya çalışıyor, bu mümkün değil. İnternetin gücünü kullanarak para kazanabileceğiniz birçok farklı iş var. Kurabileceğiniz gelir yaratma sistemleri var. Biz kendi tecrübemiz olan ve başarıya ulaşmış birçok farklı iş fikrini danışanlarımıza öğretmeye çalışıyoruz. Bu sayede herkes kendi ilgi alanına ve yeteneğine uygun olan alanda ilerleme sağlayarak gelir kaynağı yaratıyor!’’

Y Digital Academy eğitimleri başladığı tarihten itibaren 2 ay içerisinde 1.000 öğrenciye ulaşarak yoğun bir ilgi gördü. Eğitim ücretinin her bütçeye uygun olması ve Yiğit Demirci’nin tüm süreçleri şeffaf olarak sosyal medyada paylaşması da eğitime olan ilgiyi ciddi oranda arttırmış gözüküyor.

Yaşıtlarına çok önemli bir tavsiye veren Yiğit Demirci; ‘’Dünya’ya dar açıdan bakmayın, vizyonunuzu geniş tutun. Dünya’ya geniş bir vizyonla baktığınızda hayat size bambaşka fırsatlar sunuyor!’’ diyerek genç girişimcileri motive etmeyi amaçlıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir