Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Almanya’da Falcı Olarak Geçinen Dolandırıcıya 7 Yıl Hapis Cezası Verildi

Almanya’da Falcı Olarak Geçinen Dolandırıcıya 7 Yıl Hapis Cezası Verildi

haber haber -
20 0

Münih’te Olaylı Başlayan Dava

Almanya’nın Münih kentinde kendisini bir kahin ve falcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan Serkan Ö.’nün olaylı dava süreci başladı. Münih’te yaşayan bir kadını 1.3 milyon euro dolandıran Serkan Ö., hakim karşısına çıktı.

62 Suçlamaya Maruz Kaldı

Mahkeme, Serkan Ö.’yü ve eşini 62 suçlamayla karşı karşıya bırakırken, Serkan Ö.’ye 7 yıl hapis cezası verildi. Ancak tutuklanmayan Serkan’ın, duruşmanın ikinci gününe katılmadığı belirtildi.

Türkiye’ye Kaçmış Olabilir

Yetkililer, Serkan’ın hapis cezasından kaçmak için Türkiye’ye gidebileceği şüphesini taşıyor. Serkan’ın, kadını kandırmak için çeşitli “ritüeller” uyguladığı ve hatta ilaç verdiği de ortaya çıktı.

Lüks Yaşam İddiaları

2018 yılından bu yana 1.3 milyon euro aldığı belirtilen Serkan’ın, 2011 yılından beri insanları kandırarak 5 milyon euro kazanmış olabileceği tahmin ediliyor. Almanya’nın ünlü gazetesi Bild, Serkan’ın Türkiye’de elde ettiği paralarla lüks bir yaşam sürdüğünü iddia etti.

Yakalama Kararı Çıkarıldı

Bild gazetesine konuşan dolandırılan kadının eşi, “Paramızı asla geri alamayacağız. Sadece bizi dolandırmadı, üstelik o parayla bir de yatırım yaptı. Onun Türkiye’de bazı şirketleri olduğunu” belirtti. Avrupa genelinde Serkan için yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

İlgili Yazılar