Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’dan itiraf: ‘Pişman oldum!

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’dan itiraf: ‘Pişman oldum!

haber haber -
45 0

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’dan itiraf: ‘Pişman oldum!

Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçta biri penaltıdan, diğeri serbest vuruştan olmak üzere iki gol kaydeden futbolcu, serbest vuruştan attığı ikinci golün ardındaki sevincin anlamını basın mensuplarıyla paylaştı.

Aktürkoğlu’nun Gol Sevinci ve Anlamı

Aktürkoğlu, gol sevincinin ardında özel bir anlam olmadığını belirterek, “Aslında bir anlamı yok. Belki maç anındaki bir şeylerin patlaması olabilir. Çünkü 2-1’lik bir gol oldu ikinci gol. Ondan sonra böyle bir rahatlama, 2-1 öndeyiz. Onun şeyi, ekstra bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Futbolcu Bitiricilik Eleştirilerine Cevap Verdi

Özellikle son dönemde bitiricilik konusundaki eleştirilere maruz kalan 25 yaşındaki futbolcu, bu konuda düşüncelerini paylaştı. Aktürkoğlu, “Ben hiçbir zaman sahaya birilerine bir şeyler kanıtlamak için çıkmıyorum. Takım arkadaşlarımın, takımımın, hocamın neye ihtiyacı varsa onu sahada yansıtmak için çıkıyorum” dedi. Ayrıca, medyanın tutarsızlığına dikkat çeken genç futbolcu, “Sadece iki hafta önce bitiricilik konusunda ‘Harikasın’ diye övgüler yağdıran medya tarafının iki hafta sonra ‘Kerem’in bitiriciliği kötü’ demesi biraz beni üzüyor. Çünkü bazı şeylerin tutarlı olması gerekiyor” şeklinde konuştu. Aktürkoğlu, kendisini geliştirmeye devam edeceğini ve takımı için en iyisini yapmak adına çaba harcayacağını vurguladı. palacebet slot oyunları

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir