Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Meme Küçültme ve Büyütme Ameliyatı İstanbul

Meme Küçültme ve Büyütme Ameliyatı İstanbul

haber haber -
23 0

Meme Küçültme ve Büyütme Ameliyatı İstanbul

Estetik Görünüm

Dış görünüş, hemen hemen herkesin kendisinde bir takım kusurlar bulduğu, bu kusurların düzeltilmesi ile daha mutlu bir birey olacağı kanaatine vardığı bir olgudur. İnsanlar dış görünüşünden rahatsız olduğu zaman bunu düzeltme ihtiyacı hissederler. Bu sorun giderildiği zaman da daha mutlu ve pozitif hissederler. Dolayısıyla bu pozitif ruh hali davranışlarına ve hatta yaptığı işlere yansır ve verimli bir hayat geçirirler. Bu durumda rahatsız olunan noktaların tespiti ve tamiri mümkün olduğunca giderilmelidir.

Dış görünüşün yanı sıra bazen de insanlar sağlık için bir takım müdahalelere ihtiyaç duyabilir. Örneğin; meme estetiği her zaman göğüsleri büyütmek ve güzel görünmek adına değil, sağlık adına küçültmek için de yapılabilir.

Meme Büyütme

Vücutta rahatsız olunan ilk noktaların başında memeler gelir. Genellikle çoğu kadın daha dolgun memeleri olsun ister ve bir estetik cerrahının kapısını çalar. Meme büyütme ameliyatı, günümüzde ilerleyen ve gelişen teknolojiyle birlikte çok daha kolay hale gelmiştir. Meme büyütme ameliyatı, özellikle yıllar içinde deforme olmuş memeler için de kurtarıcı bir çözüm olmuştur.

Meme Küçültme

Meme büyütme kadar yaygın olmasa da meme küçültme estetiği de sıklıkla yapılan işlemlerden biridir. Özellikle büyük memeli kadınların sıklıkla yaşadığı sırt ve bel ağrıları, rahatsızlıklar sebebiyle tercih ettikleri meme küçültme ameliyatı, erkekler tarafından da zaman zaman tercih edilmektedir. Çeşitli hormon problemleri nedeniyle meme büyümesi yaşayan erkeklerin de küçültme estetiği ile daha sportif ve sağlıklı hissetmeleri kaçınılmazdır.

Meme Estetiğinin Psikolojiye Etkileri:

-Kişinin öz güvenini yükseltir.

-Vücut hatlarının daha hoş görünmesini sağlar.

-Sağlıklı bir psikoloji sunar.

-Meme küçültmeden sonra iskelet şikayetleri son bulur.

Meme Estetiği Sonrası

Estetik sonrası, en az estetik süreci kadar önemlidir. Kişinin ilk önce niçin estetik yaptırmak istediğine karar vermesi ve acele etmeden araştırarak adım atması gerekir. Tüm bilgileri en ince detayına kadar düşünmeli ve onaylamalıdır. Psikolojik olarak rahat bir şekilde bu süreci geçirmek çok önemlidir. Meme estetiği sonrasında, bakımı da çok önemlidir. Bu süreçler hakkında doğru bilgiler edinerek hareket etmek iyileşme sürecinizi hızlandıracağı gibi psikolojik açıdan damoive edici olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir