Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Şahin Seven’in Ukrayna Organizasyonu Hakkında Detaylar Geldi

Şahin Seven’in Ukrayna Organizasyonu Hakkında Detaylar Geldi

haber haber -
13 0

Dijital dans platformu SalsayBachataTurkey, Ukrayna için organizasyon düzenleyeceğini duyurmuştu. Bugün ise Şahin Seven’in yaptığı açıklamada organizasyon hakkındaki detaylar belli oldu. Dans eğitimleri, videoları içeren ve profesyonel eğitimciler ile birlikte çalışan dijital platform SalsayBachataTurkey, Ukrayna’ya gidiyor.

Aynı zamanda Şahin Seven 19 Ocak’ta single parçasını yayınlayacağını da duyurmuştu. Tüm platformlarda yayınlanacak olan “7. Yol” parçasının ardından Ukrayna organizasyonu için ilk adımları atmaya başlayacağını söyleyen Seven, her hafta düzenlediği Brisha Latin Night etkinliğinde yabancı sanatçıları konuk ediyor. Şahin Seven’in öncülüğünde düzenlenen bu etkinlikler düzenli olarak devam etmektedir. Yaşamının bir kısmını yurt dışında geçiren Şahin Seven, yabancı sanatçılar ile iyi bir bağlantıya sahip olduğundan, etkinliklerde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 2021’den bu yana çalışmalarına devam eden Şahin Seven, Ukrayna için de organizasyon düzenlemeyi planlıyor.

Şahin Seven Ukrayna’ya gidecek


Seven, parçasını yayınladıktan sonra ilerleyen zamanlarda Ukrayna için de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Konu ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı. 2018’de Ukrayna’ya giden ve hemen ardından 2019’da Mısır’a giden Şahin Seven 2021’de Türkiye’ye geri döndü. Şimdi ise Ukrayna için bir organizasyon planlayan Seven bu yolda ilerlemeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir