Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Solo: A Star Wars Story İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Solo: A Star Wars Story İçin Yeni Fragman Yayınlandı

admin admin -
3 0

Dün Super Bowl TV reklamı olarak Solo: A Star Wars Story fragmanı yayınlanmıştı fakat oldukça kısaydı. Bunla yetinemeyenler için iyi haberlerimiz var çünkü LucasFilm tarafından serinin beklenen beklenen filmi içinci kinci ve daha uzun bir fragman daha yayınlandı.

Solo: A Star Wars Story Geliyor

Dün yayınlanan fragmanın neredeyse iki katı uzunlukta olan yeni videoda serinin hayranları biraz daha tatmin olacak. Ayrıca videoda aktör Alden Ehrenreich’in Han Solo sesini ilk defa duymuş oluyoruz. Açıkçası görülüyor ki Harrison Ford’un canlandırdığı Han Solo’ya hiç de benzemiyor.

Çok fazla olmasa da, fragmanda Han Solo’nun arkaplanı hakkında biraz bilgi sahibi oluyoruz ve uçuş akademisinden kovuluş hikâyesinden bahsediliyor. Ayrıca Woody Harrelson tarafından oynanan ve Han Solo’nun akıl hocası olan Tobias Beckett karakteri de göze çarpıyor.

Beklenen Solo: A Star Wars Story filminde Donald Glover, Emilia Clarka ve Joonas Suotamo gibi oyuncular yer alacak. 25 Mayıs 2018’de gösterime girecek filmin ikinci fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir