Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan’dan başkanlık kararı! Resmen açıkladı

Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan’dan başkanlık kararı! Resmen açıkladı

haber haber -
2 0

Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan’dan başkanlık kararı! Resmen açıkladı

Doğan açıklamasında, öncelikle Başkan Ahmet Ağaoğlu’na hizmetlerinden dolayı minnettar olduğunu belirtti. Ağaoğlu ve yönetim kuruluyla birlikte 2018 yılında zorlu bir yolculuğa çıktıklarını ve taraftarların desteğiyle birlikte güzel hikayeler yazdıklarını ifade etti. 4 kupa kazandıklarını ve birisi şampiyonluk olmak üzere hepsinin çok değerli olduğunu vurguladı.

Ancak bu sezonun özelinde işlerin istenildiği gibi gitmediğini üzülerek ifade eden Doğan, mutsuzluğun temelinde şahsının da sorumluluğu bahis siteleri olduğunu kabul etti. Saha içi ve dışı organizasyonlarda daha sağlıklı kararlar almaları gerektiğini belirtti ve olumsuz durumu düzeltebilecek umut, inanç, birikim, tecrübe, özgüven ve inadının olduğunu söyledi. Camianın hiçbir şüphesi olmaması gerektiğini ifade etti.

Doğan, şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma zamanı olduğunu söyledi. Trabzonspor’un başkanlığına aday olduğunu ve bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını söz verdi. Canından çok sevdiği ve çatısı altında olmaktan büyük gurur duyduğu Trabzonspor’a hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti ve Allah’ın yardımıyla birlikte daha güzel hikayeler yazacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Doğan, açıklamasını tamamlarken Trabzonspor camiasına seslenerek, “Birlikte hareket etmek, omuz omuza mücadele etmek, Trabzonspor’u layık olduğu yerlere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bizi bir arada tutan güç, ortak sevdamız olan Trabzonspor’dur. Ben de bu sevdanın bir neferi olarak, Trabzonspor’un başkanı olarak sizlerle birlikte yürümek istiyorum” dedi.

Doğan’ın adaylığı, Trabzonspor camiasında heyecan yarattı ve taraftarlar tarafından olumlu karşılandı. Başkanlık seçimleri için resmi tarih henüz belirlenmedi ancak önümüzdeki aylarda yapılması bekleniyor. Trabzonspor’un yeni başkanı, taraftarların da beklentilerini karşılayacak şekilde, kulübü daha ileriye taşıyacak vizyon ve yönetim anlayışına sahip olması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir