Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Windows 10 Pro Yüklü Surface Laptop Çıktı

Windows 10 Pro Yüklü Surface Laptop Çıktı

haber haber -
11 0

Microsoft Surface Laptop modellerinin Windows 10 yüklü modellerini satmaya başladı. Bu yeni modelle daha çok ticari çalışan müşteriler hedef alınsa da, isteyen herkes satın alabiliyor.

Yeni Surface Laptop

Microsoft’un Windows 10 yükleyerek satmaya başladığı Surface dizüstü bilgisayarları şu anda sadece ABD üzerinde satın almak mümkün ve fiyatı 1199 dolardan başlıyor. Ayrıca cihaz 4GB RAM ile sunulurken, eğer 8GB RAM istiyorsanız 200 dolar fiyat farkı ekleniyor.

Ek olarak, hâli hazırda daha ucuz olan Surface Windows 10 S sürümüne sahipseniz, 31 Mart 2018’e kadar 100 dolar ek ücret ödeyerek Windows 10 Pro modeline geçiş yapmanız mümkün. Windows 10 S, bilindiği gibi sadece Microsoft Store üzerinden indirilen uygulamalara izin veriyor. Windows 10 Pro işletim sistemine ise istediğiniz kaynaktan program yüklemeniz mümkün.

Tek Fark İşletim Sistemi Sürümü

Bunlar dışında ise Surface Laptop teknik özellikleri olarak bir fark olmayacak. Yani yeni bilgisayar sadece Windows 10 Pro ön yüklü olarak satılacak. Bu sayede de özellikle iş sektöründe yer alan kullanıcılara daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve özgürlük sunulacak.

Bilgisayarın şimdilik ABD dışındaki ülkelere ne zaman geleceği ise bilinmiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir