Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Avengers ve Tomb Raider Oyunları Geliyor

Yeni Avengers ve Tomb Raider Oyunları Geliyor

haber haber -
12 0

Geliştirici firma Crystal Dynamics yeni Avengers ve Tomb Raider oyunları gibi projeler için kadrosunu genişletiyor. Ocak ayında toplam 15 geliştiriciyi bünyesine katan Crystal Dynamics duyuruyu bugün yaptı. Ekibe katılan yapımcılar daha önce Naughty Dog ve Visceral Games gibi önemli stüdyolarda çalışmış isimler.

Tecrübeli Yapımcılar Artık Crystal Dynamics’te Çalışacak

Bunlardan birisi Uncharted: The Lost Legacy oyununun yapım yönetmeni ve senaristi Shaun Escayg oldu. Artık Avengers projesinde çalışacak olan Shaun Escayg’in yanı sıra 27 yıldır EA/Visceral Games bünyesinde çalışan, oyun endüstrisinin eski isimlerinden Stephen Barry de bu oyunda prodüksiyon yönetmeni olacak. Barry, Visceral Games’te Dead Space serisinde de çalışmıştı.

Crystal Dynamics yöneticisi Scot Amos da konuya ilişkin konuşurken, çok başarılı ve tamamen orijinal bir Avengers oyunu yapacaklarını, bu sebeple de ekibe yetenekli isimler kattıklarını dile getirdi.

Tabii bu iki kişi yanında şirkete 13 kişi daha katıldı fakat bunların isimleri açıklanmadı. Crystal Dynamics ise bu kişilerin Star Wars: Battlefront ya da Batman: Arkham Origins gibi önemli oyunlarda, önemli pozisyonlarda çalıştıklarını belirtti.

Kısacası artık Crystal Dynamics hiç olmadığı kadar güçlü bir ekibe sahip ve bakalım gelecekte yeni oyunlarında neler yapacaklar?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir