Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Toshiba Laptoplar 8. Nesil Intel İşlemciyle Geliyor

Yeni Toshiba Laptoplar 8. Nesil Intel İşlemciyle Geliyor

haber haber -
3 0

Toshiba, çalışanlar için hazırladığı yeni E-Generation laptoplarını tanıtırken, bunların tamamında son nesil Intel 8. jenerasyon Core işlemciler yer alacak.

Yeni Toshiba Laptop Modelleri Açıklandı

Toplamda 7 farklı dizüstü bilgisayar bulunacak ve Satellite Pro A50-E ve R50-E’nin yanı sıra bunların arasında Portégé X20W-E, X30-E, Tecra X40-E, A50-E ve Z50-E modelleri bulunuyor. Tüm Tanıtım film bunlarda söylediğimiz gibi sekizinci nesil Intel Core işlemciler, DDR4 RAM (2400MHZ saat hızıyla) ve 1TB SSD yer alıyor.

Portégé X30-E’de başka görüntüleri yansıtmayan 13.3 inçlik dokunmatik bir ekran bulunurken, 15.9mm kalınlığında ve 1.05kg ağırlığında. Cihaz entegre LTE desteğiyle gelirken, bu Düğün fotoğrafçısı özellik Portégé X20W-E ve Tecra X-40-E modellerinde de mevcut. Fakat X20W-E bu modele göre daha hafif ve daha ince.

Sağlam ve Güvenli

Cihazlar iş sektörü için üretilirken, son derece sağlam bir yapıya sahipler ve magnezyum kasa malzemesi Düğün organizasyon kullanılıyor. Aynı zamanda SecurePad parmak izi okuyucusu ve Windows Hello için kızılötesi kamera da mevcut. Bu sayede güvenlik üst düzeye çıkarılıyor.

Toshiba’nın yeni dizüstü bilgisayarları Nisan ayında satışa çıkacak fakat henüz fiyatları açıklanmadı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir