Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Fortnite’da Sunucu Problemleri Yaşanıyor

Fortnite’da Sunucu Problemleri Yaşanıyor

haber haber -
10 0

Dün gerçekleşen uzun süreli bakımın ardından Fortnite sunucuları problem yaşamaya devam ediyor. Epic Games de PC, PS4 ve Xbox One konsollarında giriş problemleri olduğunu doğruladı. Dolayısıyla online oyunlara giremiyorsanız, yalnız olmadığınızı bilin.

Sadece PC Değil, Konsollar da Sorunlu

PlayStation 4’te de problemler yaşanırken, PSN kullanıcıları giriş yapmakta zorlanıyor. Xbox Live’deki durum sayfasında ise Fortnite: Battle Royale’de sorun yaşandığı bildirildi ve Fortnite’ın Twitter sayfasında da durum doğrulandı.

Önceki gün oyunda bir bakım gerçekleşmişti ve sunucu açıldıktan sonra sorunlar başlamıştı. Durumun yeni güncellemeyle tanıtılan Chug Jug adlı eşyaya bağlı olduğu düşünülürken, aynı zamanda başka değişiklikler de yapılmıştı. Fakat görünüşe göre yeni güncelleme ters tepti ve oyunda bağlantı sorunları oluşturdu.

Epic Games Üstünde Çalışıyor.

Yamayla birlikte gelen problem Epic Games’in de başını ağrıtırken, firma sıkı bir şekilde çalışıyor. Son olarak yeni bir açıklama daha geldi ve giriş sorunlarının kısmi olarak çözüldüğü belirtildi. Buna rağmen hâlâ bazı problemler yaşanıyor ve kullanıcılar oyundaki arkadaşlarını görmekte, onların oyununa bağlanmakta zorluk yaşıyor.

Epic Games, sorunun en kısa sürede tamamen çözüleceğini açıkladı. Dolayısıyla her an yeni hotfix yayınlanabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir