Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Huawei Akıllı Saatlere Yapay Zeka Ekleyebilir

Huawei Akıllı Saatlere Yapay Zeka Ekleyebilir

haber haber -
3 0

Akıllı saatler ve fitness takipçileri bir gün yapay zeka teknolojisinden zaten faydalanacaklar ve Huawei de bunun mümkün olabileceğini düşünen tarafta yer alıyor. Huawei’nin global ürün yöneticisi Peter Gauden basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, Huawei Watch 2 ve Band 2 Pro modelleinin yapay zeka ile çalışan uygulamalara sahip olacağını dile getirdi.

Huawei’den Yapay Zeka Atılımı

Huawei Watch 2 ile Band 2 Pro’nun yapay zeka ile çalışabileceğini dile getiren Peter Gauden, cihazın zekasının ve isabetliliğinin artacağını, yeni antrenman programları ekleneceğini belirtti. Huawei yöneticisi bunun belki şimdi olmasa da, çok uzun da sürmeyeceğini belirtti. Yani görünüşe Huawei zaten yapay zeka üstünde aktif olarak çalışıyor ve önemli yol kat etti.

Huawei aynı zamanda yapay zeka destekli HiSilicion Kirin 970 işlemci çipsetini de tanıtmıştı. Bu çipsetler Mate 10 ile Mate 10 Pro’da yer alırken, telefonun sizin davranışlarınızı öğrenmesini ve performansın artmasını sağlıyor.

Gauden de bu şekilde akıllı telefon deneyiminin ilerleyen yıllarda daha da ‘akıllı’ hâle geldiğini söylerken, cihazların artık kullanıcıya göre hareket edeceğini belirtti.

Huawei’nin yapay zeka çalışmalarıyla ilgili yeni bilgiler edindikçe haber vermeye devam edeceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir