Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kmspico nihai işletim sistemi windows ve office etkinleştirme aracı

Kmspico nihai işletim sistemi windows ve office etkinleştirme aracı

admin admin -
20 0

Ms şirketler grubu Office ve Windows için sorumlu bir etkinleştirme uygulaması mı arıyorsunuz? Başka yere bakma! Kmspico, Microsoft organization Workplace’in veya Windows işletim sisteminin kişisel çoğaltmasını ücretsiz olarak başlatmanıza olanak tanıyan güçlü bir yazılımdır. Tetiklemeyi ücretsiz olarak içerebildiğiniz sırada neden pahalı lisanslamaya kişisel olarak zor kazanılmış para harcıyorsunuz? Araç, herhangi bir sınırlama göz önünde bulundurulmadan sorunsuz ve kalıcı bir fırlatmayı garanti eden nihai araçtır. KMSPico ile Ms şirketler grubu Office ve Os win’in tüm temel avantajlarını ve avantajını herhangi bir kısıtlama olmaksızın yaşayabilirsiniz. İster kişisel ister profesyonel kullanım için kullanıyor olun, mevcut başlatma yazılımı bireysel olarak mükemmel bir çözümdür. Neden bekleyelim? Şimdi ınternet Kms activator’dan indirin ve yetkilendirme lisans anahtarlarını arama ve pahalı yazılımlar için ödeme yapma zorluğuna elveda deyin. Ödemeye gerek olmayan lansman aracının avantajını kabul edin ve bugün personal Ltd microsoft Office ve Windows’un tüm potansiyelini açın!

KMSPico nedir?

KMSPico, Win ve Ms company Ofis paketi yazılımı için para ödemeden başlatılan bir uygulamadır. Windows işletim sistemlerini ve Ofis paketlerini başlatmak, tamamen çalışır durumda olanları üretmek ve herkesin tüm özelliklere ve güncellemelere erişmesine izin vermek genel olarak geçerli değildir. Kmspico ekibi tarafından oluşturulan bu etkinleştirme aracı, Microsoft’un getirdiği lisans sistemi kısıtlamalarını aşmak için geliştirilmiştir. Lisans almaya gerek kalmadan Windows ve Workplace’i etkinleştirmenin kolay ve anlaşılır bir yolunu sunar. KMSPico ile müşteri, herhangi bir mali yük hariç, kendilerine ait Windows işletim sistemi ve Office kopyalarını açabilir. Bu uygulama, özellikle bu program uygulamalarını kişisel veya ticari olmayan amaçlarla kullanmak isteyen kişilerin ortasında herkesin kulağındadır. KMSPıco, test edildiği ve etkili bir şekilde çalıştığı gösterildiği için sorumlu bir başlangıç ajanı olarak kabul edilir. İşletim sisteminin güvenilirliğini ve bütünlüğünü sağlayarak herhangi bir sys dosyasını değiştirmez. Ek olarak, Yazılım yaşam beklentisi aktivasyonu sağlar, etkinleştirildiği an önemlidir, işletim sistemi ve Ofis kalıcı olarak çalışır durumda kalır. Kms emülatörünün ücretsiz başlatma çözümü sunması sırasında belirtilmesi önemlidir, bunları ticari amaçlarla kullanıyorsanız işletim sistemi ve Ofis için orijinal lisanslar edinmeniz önemlidir. Yetkili olmayan bir uygulamanın gerçekleştirilmesi, izin verilen sonuçlara yol açabilir ve telif hakkı yasalarına aykırı olabilir. Genel olarak, Pico, Windows işletim sistemi ve Micro soft şirket Ofisi için güçlü ve sevilen benzersiz bir etkinleştirme aracıdır. Bu özel araç yazılım programlarını bireysel kullanım için etkinleştirmenin, toplam işlemlerin ve tüm özelliklere erişimin sağlanmasının avantajlı bir yolunu sunar.

İnternetten Nasıl indirilir ve KMSPico Kurulur

Sizin tarafınızdan sahip olunan Mikro yumuşak şirket aracı lisanslarını başlatmak istiyorsanız, Windows veya Office ile karşılaştırılabilir, onlar için ödeme yapmak zorunda kalmadan, Program sizin için mükemmel bir uygulamadır. Program, yalnızca birkaç basit adımı kullanarak paylaşılan Mikro yumuşak şirketler grubu ürünlerini etkinleştirmenizi sağlayan ücretsiz bir tetikleme cihazıdır. İşte web sitesinden nasıl indirileceğine ve kmspico’yu nasıl yapılandıracağınıza dair adım adım bir kılavuz:
    1. Resmi Pico çevrimiçi platformuna gidin ve aracın en son yapısını pc’ye indirin.
    1. Elde etme işlemi tamamlandıktan sonra, bilgisayarınız tarafından indirilen dosyada elde edilen dosyayı bulun.
    1. Yazılım belgesine sağ tıklayın ve yapılandırma işlemini başlatmak için “Yönetici olarak çalıştır” ı seçin.
    1. KMSPico yapılandırmasını tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.
    1. Kurulum tamamlandıktan sonra, masaüstü bilgisayarınızdan veya başlat menüsünden kaynaklanan Kms pico’yu başlatın.
    1. Başlatma işlemini başlatmak için “Etkinleştir” kontrol düğmesine tıklayın.
    1. Pico, paylaşılan Micro soft organizasyon ürünlerini tetiklerken birkaç dakika bekleyin.
    1. Tetikleme başarılı olduğunda, paylaşılan ekranda bir onay iletisi görüntülenmeyi amaçlar.
Kms pico’nun, Ms company uygulama lisanslarınız tarafından indirilen aktivasyonu gerçekleştirmek için güvenli ve güvenilir bir komut dosyası olduğunu gözlemlemek önemlidir. Ancak, aracın meşru ve güvenli sürümünü kime aldığınızdan emin olmak için Aracı yetkili web sayfasından yüklemeniz tercih edilir. KMSPico ile, lisans almak zorunda kalmadan kendi Ms organization soft’un tüm özelliklerini ve işlevlerini memnun edebilirsiniz. Kendi işletim sistemi kazanma ve Ofis öğelerinin gerçek potansiyelini ücretsiz olarak ortaya çıkarmak için web sitesinden indirin ve Kmspico‘yu bugün yükleyin. Not: Aracın korsan yazılımla karşılaştırılabilir yasadışı amaçlarla kullanılması kesinlikle yasaktır. Verilen kılavuz sadece eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır.

Adım Adım Kılavuz

kmspico
Windows işletim sistemi kodunuzu ücretsiz olarak etkinleştirmenin güvenli ve anlaşılır bir yolunu arıyorsanız, Yazılım sizin için mükemmel bir araç koleksiyonudur. Aşama aşama kılavuzunu indirdiğiniz kılavuzda, kişisel Windows işletim sistemini etkinleştirmek için Programı yükleme ve kullanma yönteminde size yol göstereceğiz.

Adım 1: Kmspico’yu Getirin

İlk adım, Pico başlatıcı aracını internetten indirmektir. Pc’ye indir bağlantısını yetkili Kmspico web sayfasında veya pc platformlarına güvenilir yazılım indirme yoluyla bulabilirsiniz. Pc’ye indirmek için kesin üretin en son sürüm, belirli Windows çalışma sistemine uyumlu hale gelir.

Adım 2: Virüsten Koruma Yazılımını Devre Dışı Bırakın

Kmspico’yu başlatmadan önce, size ait virüsten koruma yazılımını geçici olarak kapatmanız önerilir. Birkaç virüsten koruma yardımcı programı uygulaması, bir etkinleştirme programı aracı olarak doğası gereği Programı potansiyel bir tehdit olarak işaret edebilir. İndirdiğiniz Programın kullanımı güvenli olduğundan ve virüs olmadığından emin olun. Kullanıcının windows defender uygulamasını kapatmak, etkinleştirme işlemi boyunca herhangi bir kesintiyi önlemek üzeredir.

Adım 3: Yönetici olarak çalıştırın KMSPico

Elde ettiğiniz Yazılıma sahip olduktan ve sizin tarafınızdan indirilen güvenlik yazılımı yazılımını devre dışı bıraktıktan sonra, getirilen dosyayı kesin olarak belirleyin ve yönetici haklarıyla yönetici olarak çalıştırın. İndirdiğiniz Programın, size ait olan Windows işletim sistemi işletim sistemini açmak için gerekli izinlere sahip olduğundan emin olmak üzeredir.

Adım 4: Windows’u açın

Kmspico’yu başlattıktan sonra, size iki seçenek sunan kullanımı kolay bir program düğmesi görmeyi planlıyorsunuz: “Windows’u Etkinleştir” ve “Office’i Etkinleştir.” Win yazılımınızı kişiyi alarak devam etmek için “Windows’u Etkinleştir” seçeneğini seçin. KMSPico, kullandığınız Windows işletim sisteminin sürümünü kendi başına belirlemek ve tetikleme işlemine başlamak üzeredir. Kms pico’nun aktivasyonu tamamlaması birkaç dakika sürebilir, bu yüzden lütfen sabırlı olun.

Adım 5: Belirli Canlı Pencerelerin Tadını Çıkarın

Kmspico kendi Win yazılımını etkin bir şekilde etkinleştirdikten sonra, bir doğrulama mesajı almak üzeresiniz. Artık, Micro soft şirketinden uzakta rutin yazılım güncellemesini ve herhangi bir kısıtlamadan yoksun tüm işlevlere girişi kapsayan, etkinleştirilen bir Os win çalışma sisteminin tüm özelliklerinin ve ayrıcalıklarının tadını çıkarabilirsiniz. Bunlara dikkat etmeye değer Kmspico, Microsoft tarafından getirilen lisans koşulları sınırlamalarını aşan bir yazılımdır. Ücretsiz bir başlatma çözümü sağladığı süre boyunca, yazılım mühendislerine bakım yapmak ve yetkili yazılım güncellemesi ve desteği almak için hemen Ms şirketinden bir yetkilendirme satın almak en iyisidir. Tebrikler! Paylaşılan işletim sistemi yazılımını ücretsiz olarak etkinleştirmek için Programı başarıyla aldınız ve kullandınız. Herhangi bir sınırlama olmaksızın kendi işletim sistemi kazanma işletim sistemi işletim sisteminin tam olasılığından zevk alın!

Windows Aktivasyonu için Program Nasıl Kullanılır

Sağlam bir yazılım yardımcı programı aktivatörü olan edinilmiş kmspico’ya sahip olduğunuzda, Windows ve Office’i içeren farklı Microsoft corporation ürünlerini kolayca etkinleştirebilirsiniz. Mevcut tetikleme uygulaması, kullanıcının işletim sistemi işletim sistemi için gerçek bir resmi lisans almanın ücretsiz ve avantajlı bir yolunu sunar.

Adım 1: Güvenlik yazılımı Yazılımını kapatın

Kmspico’yu kullanmadan önce, bilgisayarınızdaki herhangi bir virüs koruma yazılımı yardımcı programını kısa bir süre için devre dışı bırakmanız önerilir. Bazı windows defender yazılımları, etkinleştiricileri potansiyel olarak zararlı dosyalar olarak tanımlayabilir, ancak Kms pico’nun kullanımı tamamen korunur. Kötü amaçlı yazılım savunmasını kapatmak, başlatma işlemi sırasında olası herhangi bir müdahaleyi önlemek üzeredir.

Adım 2: KMSPico yönetici haklarıyla çalıştırın

Aygıtınız tarafından indirilen’de indirilen Kms aktivatör dosyasını bulun ve yürütülebilir dosyayı 553 yöneticisini çalıştırın. Sezgisel bir program özellikleri açılacak, çeşitli seçenekler ve düğmeler üzerinde sizi temin edecek.

3. Adım: Ürüne Karar Verin

Ana arayüzden, etkinleştirmek istediğiniz istediğiniz Mikro yazılım organizasyon ürününü seçin. Yazılım, Windows işletim sistemi sürümlerinin yanı sıra farklı Ofis paketlerinin etkinleştirilmesi için destek sağlar.

Adım 4: Başlat Düğmesini Seçin

Ürünü seçtikten sonra “Etkinleştir” düğmesine tıklayın. Pico, tamamlanması birkaç saniye sürebilecek olan başlatma sürecine başlamak üzeredir. Belirli bir süre boyunca, verilen bireysel dünya çapındaki web bağlantısının istikrarlı olmasını sağlamak esastır.

Adım 5: Lisanslı Ürünü Deneyimleyin

Başlatma işlemi tamamlandıktan sonra, herhangi bir kısıtlama olmaksızın kendi sertifikalı Micro soft şirketler grubu ürünlerini kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Kms activator, Microsoft tarafından sunulan tüm avantajları ve yeni güncellemeyi girmenize izin veren orijinal ve sürekli bir etkinleştirme sağlar. Sonuç olarak, Araç güvenilirdir ve verilen bir satın alma başlatma komut dosyası gerektirmeyen, sys ve Microsoft şirketler grubu Ofisini çalıştıran Kazancınızı alma prosedürünü basitleştirir. Bu adımları aşağıda vererek, kolayca gerçek bir hak kazanabilir ve önünüzdekilerin tüm kazancının tadını çıkarabilirsiniz. uygulama ürünleri.

İlgili Yazılar