Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Real Madrid, 3’te 3 yaptı

Real Madrid, 3’te 3 yaptı

haber haber -
19 0

Real Madrid, 3’te 3 yaptı

C Grubu’nda Real Madrid, deplasmanda Braga’yı 2-1, Napoli de deplasmanda Union Berlin’i 1-0 mağlup etti. Grupta Real Madrid 9 puanla lider, Napoli 6 puanla ikinci, Braga 3 puanla üçüncü, galibiyeti bulunmayan Union Berlin de sonuncu basamakta bulunuyor.

Real Sociedad, liderliğini sürdürdü

D Grubu’nda Real Sociedad, Benfica’yı 1-0, Inter de Salzburg’u 2-1 yendi. Grupta 7 puanlı Real Sociedad averajla ilk sırada, yine 7 puanlı Inter ikinci, 3 puanlı Salzburg üçüncü, puanı bulunmayan Benfica da son sırada yer aldı.

Feyenoord, Lazio’yu yenerek liderliğe yükseldi

E Grubu’nda Feyenoord, sahasında Lazio’yu 3-1 mağlup ederken, Atletico Madrid deplasmanda Celtic ile 2-2 berabere kaldı. İkinci maçlar sonunda E Grubu’nda puanını 6’ya yükselten Feyenoord liderliğe yükselirken, Atletico Madrid 5 puanla ikinci, Lazio 4 puanla üçüncü, 1 puanı bulunan Celtic de son sırada kendine yer buldu.

PSG, Milan’ı rahat geçti

F Grubu’nda Paris Saint-Germain, güçlü rakibi Milan karşısında 3-0’lık net bir skora imza attı. Gruptaki diğer mücadelede Borussia Dortmund, deplasmanda Newcastle United’ı tek golle devirdi. F Grubu’nda puanını 6’ya çıkaran PSG ilk sırada, 4 puanı bulunan Borussia Dortmund averajla ikinci, 4 puanlı Newcastle United üçüncü, 2 puanı olan Milan da son sırada haftayı tamamladı.

Son şampiyon Manchester City, Young Boys karşısında zorlanmadı

G Grubu’nda son şampiyon Manchester City, Young Boys’u deplasmanda 3-1 yenerek 3’te 3 yaptı. Grubun diğer maçında Leipzig, Kızılyıldız’ı 3-1 mağlup etti. İkinci hafta sonunda G Grubu’nda Manchester City 9 puanla ilk basamakta, Leipzig 6 puanla ikinci, Kızılyıldız ve Young Boys da 1’er puanla son iki sırada yer aldı.

Porto, Antwerp karşısında haftanın en farklı galibiyetini aldı

H Grubu’nda ise Porto, Antwerp’i 4-1’lik skorla yenerek haftanın en farklı galibiyetine imza attı. Barcelona da Shaktar Donetsk karşısında 2-1 kazanarak 3’te 3 yaptı. Grupta puanını 9’a yükselten Barcelona zirvede yer alırken, Porto 6 puanla ikinci, Shaktar Donetsk 3 puanla üçüncü, puanı bulunmayan Antwerp de sonuncu oldu. royalbet lisanslı mı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları 7-8 Kasım tarihlerinde oynanacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir