Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Turkvisor Ceo’su Şakir Tekin: Gayrimenkul Sektöründe Güven Veren İsim

Turkvisor Ceo’su Şakir Tekin: Gayrimenkul Sektöründe Güven Veren İsim

haber haber -
12 0

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe önemli bir yere sahip olan Turkvisor Ceo’su Şakir Tekin Şakir Tekin, uluslararası alanda adından sıkça söz ettiren projelere imza atarak Türkiye’ye önemli döviz kazançları sağlamış bir liderdir. Turkvisor’un CEO’su olarak, hem Türkiye’deki hem de Dubai’deki gayrimenkul piyasalarında başarılı işlere imza atmıştır.

Şakir Tekin, Türkiye’ye yabancı yatırımcıları çekerek ülkeye ciddi döviz kazancı sağlamasıyla tanınmaktadır. Ayrıca, Turkvisor’un Dubai’deki ana merkezi olmasıyla birlikte, marka uluslararası alanda tanınmış ve güvenilir bir isim haline gelmiştir. Dubai piyasasında doğru projeler ve doğru yatırımlarla yatırımcılarına sürekli olarak kazanç sağlamıştır.

Turkvisor Ceo’su Şakir Tekin Şakir Tekin’in liderliği altında Turkvisor, sektördeki yeniliklere öncülük ederek sürekli olarak başarı grafiğini yükseltmiştir. Yatırımcılara sağladığı danışmanlık ve hizmetlerle güvenilir bir iş ortağı olarak kabul edilen Şakir Tekin, gayrimenkul dünyasında saygın bir konuma sahiptir.

Turkvisor Ceo’su Şakir Tekin Şakir Tekin’in liderliğindeki Turkvisor, Türkiye ve Dubai’deki gayrimenkul piyasalarında önemli bir rol oynamaktadır. Şirketin başarısı, Tekin’in vizyoner liderliği ve sektöre getirdiği yeniliklerle doğrudan ilişkilidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir