Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran Davasında Tutuklu Sayısı 12’ye Yükseldi

Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran Davasında Tutuklu Sayısı 12’ye Yükseldi

haber haber -
11 0

Narin Güran Davası

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin’in cansız bedenini derede sakladığı iddia edilen N.B. ile birlikte, annesi, ağabeyi ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 11 şüpheli tutuklanmıştı. Tutuklu sayısı daha sonra amca Fuat Güran’ın tutuklanmasıyla 12’ye yükseldi.

Yeni Tutuklama

Soruşturma kapsamında “Suç delillerini yok etmek” suçundan tutuklanan Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran da tutuklandı. Hediye Güran, “Kasten öldürmeye iştirak” suçundan sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Böylece, davanın tutuklu sayısı 12’ye çıktı.

Adli Tıp Kurumundaki İnceleme

İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede, Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü belirlendi. Adli Tıp Kurumu raporunun tamamlanmasının ardından adli makamlara iletilmesi bekleniyor. Narin’in kaybolduğu süreçteki arama çalışmalarının ve delil karartılmasının nedenleri detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Devam Eden Soruşturma

Arama çalışmalarının sürdüğü 3. gününde çıkan şüpheli yangın da detaylı bir şekilde inceleniyor. Biyolojik incelemede Narin Güran’ın vücudunda herhangi bir DNA izine rastlanmamıştı. Soruşturma, alınan deliller ve ifadeler ışığında devam ediyor.

İlgili Yazılar